viernes, 19 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 19 D'AGOST DE 2011

El mig del Palamós Pau Gusó estarà uns sis mesos de baixa desprès d'haver-se confirmat que pateix una roptura dels lligaments del genoll, que és va fer en el partit del passat diumenge amb el Vic. Gusó haura de ser sotmès a una intervenció quirúrgica i el club encara no ha determinat si li buscarà un substitut. Gusó va fitxar aquest passat mes de juliol pel Palamós procedent del Farners.

El Palamós rep aquest dissabte al Nou Estadi la visita de l'Olot, amb el Trofeu Gaspar Matas en joc. El partit es jugarà a dos quarts de set de la tarda. El preu de les entrades serà, com sempre, 10 euros pels no socis i 5 pels socis. Animeu-vos. Segur que veiem un gran partit.

Ahir vaig gaudir del magnífic paratge de Castell. Un marc incomparable per pasar un dia d'estiu amb bons amics. Em pregunto si els nostres descendents valoraran en la justa mesura el que va fer en el seu dia el poble de Palamós (i repeteixo el poble) per preservar aquest indret incomparable. Avui jornada de reflexió, de pau i de tranquilitat.

No vull comentar res de Mourinho. L'insultaria molt i em posaria a la seva alçada. Només us faig saber que el periodista més freak (i en conec molts) surt a la foto de l'agressió al bon jan d'en Tito Vilanova. Es tracta de Borat (el tio del bigoti). neu a google i poseu Borat i sabreu de qui us parlo. (Segons Wikipedia: Borat Sagdiyev (en cirílico: Борат Сагдійев) es un personaje ficticio de la televisión británica interpretado por Sacha Baron Cohen. Borat dice ser el segundo periodista más famoso de Kazajistán. Trabaja para Kazakhstani TV, y visita EE. UU. para grabar y aprender sobre su sistema político y su cultura...) Doncs Borat estava dimecres just darrera de Vilanova quan va rebre l'agressió de l'impresentable portugués.

I per acabar la frase del dia. Avui Joan Laporta: "Per celebrar les victòries del Barça no hi ha res que millor que dones, cigars i xampany". Joanet ets el meu idol. Que prengui nota l'avorrit.

No hay comentarios: