lunes, 5 de septiembre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 5 DE SETEMBRE DE 2011


El proper diumenge 11 de setembre, s'estrena la cinquena temporada consecutiva del programa "Futbol a Ràdio Palamós" sota la direcció de Pere Subirana. El programa, un dels mes escoltats de l'emissora (107.5 FM), inclou la retransmissió integra de tots els partits del Palamós CF, a càrrec de Ramon Ribas i Oscar Fraile i el seguiment de tota la jornada del cap de setmana amb Laura Avilés. La realització tècnica serà de Marc Sureda. Aquest any el programa presenta noves seccions com "Històries del Degà", en la que explicarem històries i fets que ha viscut el nostre club en els seus 113 anys d'història amb Guillem Cantorné. "Que s'ha n'ha fet de..." en la que entrevistarem un ex-jugador o ex-entrenador del club i "Coneguem els nostres jugadors" en la que els membres de l'actual plantilla respondran a un qüestionari de 15 preguntes. El primer programa començarà el diumenge 11 a dos quarts de cinc de la tarda.

Per debutar amb el Guíxols es baixa segura Francesc Guitart. Giró es dubte i recuperarem a Javi Revert. En el rival hi juga el gran Sergio Pedregosa.

Molt i molt recomanable la terraseta del Yacht d'en Lluis. Ahir li vaig prometre a la Yolanda que avui ho escriuria. Promesa complida.

I per acabar les frases del dia: "Encara que tinguis una feina fixa, no et relaxis. Sinó mira Gadafi" (Jordi Evole, "El follonero" al suplement de El Periòdico de Catalunya). Un altre del follonero: "me voy a la tele que en la cama no echan nada" (La Duquesa de Alba). Genials no?

1 comentario:

Les copes al cocodril eren cares dijo...

Et desitjo molta sort en aquesta nova temporada del CF Palamós!