jueves, 27 de octubre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 27 D'OCTUBRE DE 2011


Avui pensava escriure de coses trivials i relaxants com el magnífic programa del Canal 33 que presenta la maquísima i simpatiquísima Bibiana Ballbé (fotografia), el "Bestiari Il.lustrat" que ahir va tenir de convidat a Jordi Évole, el Follonero, però només obrir twitter em trobo amb aquesta noticia: Les necessitats de capital de la gran banca espanyola: Encapçala la llista el Santander, que necessita prop de 15.000 milions. Les necessitats del BBVA superen els 7.000. El Popular les situa en gairebé 2.400 milions d'euros. Bankia, més de 1.100 ...i la Caixa 600 milions. Tots a prendre pel sac. S'ha de fer el mateix que ells fan amb qui no pot pagar una hipoteca. Si no poden cubrir les necessitats de capital que es fotin. L'entitat amb problemes que tanqui portes. Son una colla de lladres i pocavergonyes. L'altre dia llegia que els directius de la banca espanyola s'han incrementat de mitja un 84% els seus sous en els darrers anys. Que engarjolin ja tota aquesta pandilla de "sinverguenses". Començant pels directors de zona i acabant per Emilio Botín.

A tot això el Palamós juga aquest diumenge a les dotze del migdia al camp del Xevi Ramón davant del Vilassar, un dels dos equips de la categoria que continuen invictes. L'altre és l'Avià. El Júnior és l'únic que encara no ha guanyat. Al camp de líder el Palamós ha de reaccionar sinó diria que pintan bastos.

Des de aquesta setmana s'ha bloquejat l'accés a Facebook en el servei d'internet de la biblioteca municipal de Palamós. Quan intentes entrar apareix el seguent missatge: "La adreça a on intenta accedir està bloquejada, per entendre que ofereix contingut no desitjable o desestabilitzador del sistema. Si vostè no està d'acord en aquesta apreciació, ens ho pot indicar a través de la opció d’ajuda i suport tècnic. Gràcies per la seva col.laboració". La mesura tot i que m'afecta, com usuari habitual de Facebook, la trobo molt encertada. Els PC van molt més ràpids i el més important de tot és que hem guanyat un cent per cent en tranquilitat. El merder de cada tarda ha desaparegut. De vegades tot plegat és molt senzill del que sembla. S'ha bloquejat Facebook (un 80 per cent només feien servir aquesta opció) i problema solucionat. I qui vulgui Facebook que pagui una línia ADSL. Jo el primer.

No hay comentarios: