domingo, 18 de diciembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 18 DE DESEMBRE DE 2011

El Palamós ha perdut per 1-3 amb el Mollet el darrer partit de l’any 2011. El golejador Javi Revert ha obert el marcador rematant a l’interior de l’àrea petita una centrada des de l’esquerra de Subi als 25 minuts. A set minuts del descans i en una de les primeres aproximacions dels visitants, ha empatat el Mollet amb un gol d’Arnau. Amb 1-1 ha finalitzat la primera part. El segon temps ha començat amb possesió de pilota del Mollet, que ha marcat al quart d’hora. Marcelo, rematant una centrada des de la dreta ha estat l’autor del 1-2 en el minut 59. Els barcelonins han deixat el matx definitivament sentenciat en el minut 69 amb un gol de Guerrero, desprès d’una assistència de Marcelo.

Palamós: Bayona, Elies, Chicho, Giró, Subi, Cornellà, Sergi Romero (Joël Múrcia 67’), Marc Vila (Jaume Duran, 54’), Ritxi Mercader (Quintanilla, 75’), Guitart i Javi Revert .

Mollet: Marc Balles, Àngel, Durán, Chiqui (Raül, 89’), Fortuny, Arnau, Guerrero, Ricky (Xavi, 79'), Marcelo (Caballero, 88’), Héctor (Torcal, 90') i Baulí (Silver 67').

Gols: 1-0 Javi Revert (25'). 1-1 Arnau (38'). 1-2 Marcelo (59'). 1-2 Guerrero (69').

Incidències: 150 espectadors.

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla.

Targetes grogues: David Cornellà, Joél Múrcia, Ritxi Mercader i Quintanilla del Palamós i a Chiqui, Guerrero, Àngel i Marc Balles del Mollet.

Targetes vermelles: Cap

PRIMERA JORNADA CHRISTMAS RACE DE VELA

Les tripulacions internacionals són les primeres dominadores de la Palamós Christmas Race que ha donat inici avui en aigües de la badia de Palamós. La 36 edició de la Christmas Race de vela és la primera regata pre-olímpica del calendari internacional del 2012.
La típica Tramontana ha fet acte de presència en aquest inici de competició bufant entre 20 i 30 nusos d'intensitat el que ha provocat nombroses i espectaculars bolcades (Em podem veure una a l'imatge de Alfred Farré). A mesura que ha avançat la jornada la intensitat de la Tramuntana ha baixat fins als quinze nusos, amb el que s’ha pogut completar el programa previst.

A la classe Laser Standard lidera amb autoritat la prova el polonès Maciej Grabowski amb tres primers llocs. En tercera posició s'ha situat el canari Joaquín Blanco,
A Laser Radial la ucraïnesa Kostenets Nonna encapçala la taula després de guanyar dues mànigues, li segueix la catalana Elisabeth Llargués a un punt després de realitzar dos segons i un primer.

En 470 Masculí els alemanys Magnus Masilge i Moritz Klingenberg són primers. En quarta posició estan els balears Macià Alemany i César Conde que s'han situat a dos punts del podi després de realitzar un dècim, un tercer i un vuitè.

En 470 Femení lideren les franceses Cassandre Blandin i Charlotte Mery amb un segon, un primer i un setè. La millor tripulació espanyola en aquesta classe és la de les catalanes Bàrbara Cornudella i Sara López, situades en el desè lloc.

A la classe 49er els britànics James Peter i Ed Fitzgerald (Ocean *Air) són primers després de la celebració de quatre proves. Els germans Dani i Oriol Codina, són els millors espanyols en desena posició.

Demà dilluns la previsió meteorològica és que segueixi bufant vent del nord-nord-est sobre els quinze nusos a primeres hores del dia i que disminueixi la intensitat a mesura que avanci la jornada fins als deu nusos.

A QUE NO SABEU QUIN ÉS MILLOR CLUB DEL MÓN?