domingo, 19 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 19 DE FEBRER DE 2012

El Palamós derrota el Ripollet (2- 0)

El Palamós ha guanyat el Ripollet (2-0) gràcies a un gol d’Oscar Almendros marcat en el minut 56 i a un altre de Francesc Guitart en el darrer minut del partit ajornat per la neu el passat 5 de febrer. Almendros, el jugador que ha estat fitxat gràcies a les aportacions dels seguidors palamosins a Facebook, ha debutat a casa marcant el primer gol a l’inici del segon temps i servint el corner que li ha permés a Guitart rematar de cap el segon en el darrer minut del partit. El resultat al descans era d’empat a zero, desprès d’un primer temps amb moltes ocasions del Palamós i en la que ha destacat l’actuació del porter visitant Reyes. El gol d’Almendros en el minut 56 ha servit per certificar la superioritat local en el global del partit, mentre que Guitart ha marcat el seu cinquè gol aquesta temporada. El Palamós ha sumat, amb Vílchez a la banqueta, 15 de 18 punts i ara en suma 40, tres menys que el Figueres que és segon i quatre menys que el líder Mollet. El proper diumenge el Palamós rep a casa el Premià.

Palamós: Bayona, Barrera (Elies, 80’), Giró, Chicho, Subi, Sergi Romero (Joël Múrcia, 77’), Cornellà (Cabratosa, 91’), Marc Vila, Ritxi Mercader (Guitart, 63’) Oscar Almendros i Javi Revert (Sergi Arranz, 82’) .

Ripollet: Reyes, Germán, Miguel, Bravo, Quique, Marc (Cabanes, 75’), Rai (Cuesta, 91’), Morera (Maillo, 70’), Fran (Sergio, 91’), Ruben i Novo.

Gols: 1-0 Oscar Almendros (56'). 2-0 Francesc Guitart (89').

Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil (Bages)

Targetes grogues: Ritxi Mercader, Bayona, Joël Múrcia i Sergi Romero del Palamós .

Targetes vermelles: Miguel del Ripollet per doble amonestació (81’).

VILA DE PALAMOS OPTIMIST TROPHY

Avui diumenge s’ha posat punt i final al Trofeu. Vila de Palamós Optimist Trophy. La competició és una referència internacional pel que fa a la vela en edat infantil Les regates continuaran durant tot el cap de setmana, amb la previsió que hi hagi prou vent per poder fer totes les proves previstes.
La competició ha comptat amb 352 regatistes de 18 països d'arreu del món.
Els participants troben en aquesta prova una immillorable oportunitat de medir forces amb els millors especialistes mundial.

Palamós, amb una llarga tradició en l’organització de competicions de vela lleugera, té un impacte econòmic aproximat d’un milió d’euros l’any. Aquesta població del Baix Empordà ha acollit a regatistes i competicions de vela lleugera des dels anys 70. La decidida dedicació a l’esport de la vela té resultats molt positius pel teixit comercial, de restauració i hoteler de la vila.

Les dues competicions més destacades de Palamós que se celebren anualment son la Christmas Race i la International Vila Palamós Optimist Trophy, a part d’altres regates més locals o, fins i tot, con succeirà aquest any, del Campionat d’Europa de la Classe Zoom 8. Tan sols contabilitzant aquestes tres importants regates, el nombre de visitants que enguany rebrà la Vila entre regatistes, entrenadors i acompanyants serà d’unes dues mil persones. El Trofeu Internacional d’Optimist d’enguany haurà atret un total de 1.000 persones.