domingo, 18 de marzo de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 18 DE MARÇ DE 2012

UNA IMATGE DEL PALAMÓS-CERDANYOLA DE LA PRIMERA VOLTA (FOTO: S.CORTÉS)

El Palamós empata a Cerdanyola (0-0)

El Palamós ha sumat un punt al camp del Cerdanyola (0-0) i continua segon a tres punts del líder Figueres, que ha derrotat al Farners (1-0). Les dos millors ocasions de la primera part han estat del Cerdanyola; Mellado (3’) ha enviat un cop de cap al travesser i Chica (15’) ha rematat de cap fora. Al descans s’ha arribat amb empat a zero i amb molt poques ocasions de gol per part de tots dos equips en aquesta primera part. El Palamós ha fet un partit molt seriós en defensa, però sense mossegar en atac. A la segona part, les escasses ocasions de gol han estat del Palamós. L’Àrbitre ha anulat un gol a Sergi Arranz (60’) per clar fora de joc i Guitart ho ha aprobat amb una xilena (65’) que ha sortit per sobre el travesser. Les ocasions de gol han tornat a ser poques. Al final ha estat un just empat.
________________________________________

Cerdanyola del Vallès: Coca, Juanjo, Peter, Guarch, Marc, Turu, Ruben, Álvaro (Edu Fité, 59’), Mellado (Fran, 80’), Chica i Casillas (Manolo Casto, 59’).

Palamós: Bayona, Barrera, Cabratosa, Chicho, Giró, Cornellà (Joan Múrcia, 70’), S.Romero, Ritxi Mercader (Marc Vila, 50’), Almendros, S. Arranz (Javi Revert, 78’) i Guitart.