martes, 10 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 10 D'ABRIL DE 2012

JORDI CONDOM TRIOMFA AL MIC 2012 AMB L’ASPIRE FOATBALL DREAMS DE QATAR
 
L'ex entrenador del Palamós Jordi Condom es va proclamar guanyador del MIC 2012 amb l'Acadèmia Aspire Football Dreams de la categoria infantil amb la victòria del seu equip davant l'Inter de Milà (1 a 0) en la final d’aquest passat diumenge disputada en el Nou Muncipal de Palamós. 
 
 


Els equips infantil, cadet i juvenil de l'Aspire Football Dreams de Qatar van ser els grans protagonistes del MIC 2012 guanyant les tres finals que van disputar. Jordi Condom que va dirigir l'equip infantil que es va imposar a l'Inter de Milà explicava que “És una gesta difícil de repetir i un èxit increïble per l'Acadèmia que ens ha de servir per seguir creant nous talents del futbol “.
Jordi Condom ja va viatjar a Qatar el passat mes desembre per treballar en la formació de joves futbolistes en un projecte de Josep Colomer, ex coordinador del futbol de base del Barça. Condom recorda que: “En Colomer hem va demanar de dirigir l'infantil de l'Aspire al MIC perque era un equip de nova creació i no tenien entrenador i a més a més es feia a casa meva, així que encantat de la vida vaig dir que sí

No hay comentarios: