sábado, 14 de abril de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 14 D'ABRIL DE 2012



VETERANS DEL PALAMÓS: CAMPIONS IMBATUTS I 112 GOLS


L’equip de veterans del Palamós Club de Futbol s'ha proclamat, per primera vegada en la seva història, campió de lliga. L'equip groc i blau amb més de tres decades de existència, participa a la territorial de Girona de futbol d’empreses. A falta d’una jornada pel final del campionat els seus registres a la competició són impressionants ja que han aconseguit marcar més d'un centenar de gols i encara no han conegut la derrota en tota la temporada, proclamant-se campions a dues jornades del final.

Aquest equip de veterans del Palamós es va fundar fa més de tres decades sota la denominació de Penya Vincke, ja que estava patrocinat per una de les empreses mes importants del municipi. Posteriorment l'equip es va denominar Comercial Martí -el seu anterior sponsor - i avui el seu nom és el de Veterans de Palamós - Hutchinson.

Aquest equip de veterans en les 22 jornades de lliga que s'han diputat ha marcat 112 gols i només n’ha rebut 37. En total acumulen 21 victòries i un sol empat essernt els liders i campions del torneig amb 67 punts a falta d’una sola jornada per a finalitzar el campionat la que disputaran el proper 5 de maig amb els veterans de Montràs. Malgrat la seva espectacular temporada l'equip no pensa en pujar al grup Selectiu ja que: "no ens interessa. Juguem per a passar una bona estona i divertir-nos i no per pujar " explica Toni Heras, un dels responsables de l'equip juntament amb el seu germà Jorge. A la categoria en la que juguen l'única normativa que existeix és que només es permeten dues fitxes de jugadors menors de 29 anys. La resta han de ser jugadors més grans de 29 anys.


Els components de l'equip, paguen per jugar (uns 120 euros a l'any), ja que segons explica Toni Heras: "amb la subvenció no arribem. Cada partit hem de pagar 52 euros cada equip en concepte de drets d'arbitratge, més la resta de despeses lògiques com la roba o els desplaçaments". L'equip celebrarà el títol de campions amb una dels sopars habituals que organitzen al llarg de la temporada

La plantilla entrenada per Sisco Martínez aquesta formada per per: Marius Condom, Cristóbal, Campón, Toni Heras, Jorge Heras, Fonso Mora, Toni, Jordi Cano, Kiles, Sergio, Hèctor Cubero, kiko, Raül, Nacho, Hicham, Ramón, Paco, Justi, Juan i Ramón Valls. Entre tots ells cal destacar a porter Marius Condom, que va formar part del primer equip del Palamós en l'etapa de Piterman, al doctor del primer equip Ramón Valls, que juntament amb Antonio Campón són els més veterans de l'equip amb més de 50 anys o l'actual vicepresident esportiu del Palamós club de Futbol, Toni Heras.

No hay comentarios: