jueves, 19 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 19 DE JULIOL DE 2012



Quin fart de riure m'he fet escoltant l'entrevista que li fa el meu company Ramon Ribas al president de l'Espanyol Ramon Condal pel blog de l'Esport Palamosí. En Ramón (Ribas) li pregunta a en Ramon (Condal) si ha parlat amb el president del Palamós CF sobre el favor que li ha fet el seu club comprant la plaça de Segona B pel filial i provocant el retorn del Palamós a Tercera. Mira que era fàcil donar una resposta políticament correcta com per exemple que m'agrada molt que nosaltres hem provocat aquesta situació o el Degà de Catalunya mereix com a mínim la Tercera o ara en parlaré amb el president del Palamós a la llotja...No se mil coses. La resposta que dona en Ramon (Condal) es sensacional. D'entrada diu que no sap qui es el president del Palamós (diu la veritat i es sincer, però no queda bé) i desprès ho intenta arreglar dient que:"el president es un noi del formatges" (referir-se a David Ferragut en aquests termes tampoc queda bé) i per acabar d'arrodonir la cadena de desproposits i barbarismes diu textualment: "si el que hem fet beneficia al Palamós, doncs VIVA LA VIRGEN". Es ben cert que els homes que han triomfat en el sector empresarial necessiten del futbol per tenir una mínima notorietat social. Si no fos pel futbol...


El Palamós Club de Futbol ha decidit millorar la imatge del seu portal web. Aquest nou espai, encara en procés de proves, pretén ser un mitjà informatiu directe amb l'entorn que envolta l'entitat. Poc a poc s'aniràn pujant i millorant nous continguts relacionats amb el Palamós CF. La web està essent creada de forma desinteressada per l'Héctor Gimeno (@hectorgimenoc), llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG.

De moment el disseny de la nova web és molt bó, però l'informació mes aviat pobre. Suposo que anira millorant amb els dies. La anterior web feta per en Xavi Oliver era molt més senzilleta però efectiva. Per cert no hi ha l'enllaç d'aquest blog. Suposo que es un lamentable oblit transitori. I si no tampoc pasa res de res. Com diu el refrany tal faràs...

De moment la directiva del Palamós CF ja pot estar ben satisfeta de l'éxit de públic i del bon espectacle futbolístic en els dos amistosos que s'ha jugat fins ara amb el Barça B i el RCE Espanyol. Tenir un camp de gespa natural te aquestes coses.

El proper amistós a casa serà el 28 de juliol contra el CE Sabadel i el 18 d'agost amb l'Espanyol B. Em diuen que també es pot concretar un amb el Girona que seria el Gaspar Matas. No acabo d'entendre que malgrat la proximitat amb Llagostera i crec que les bones relacions amb el club no juguem mai amb l'equip d'Oriol Alsina en les pretemporades. Misteris.

No hay comentarios: