miércoles, 25 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 25 DE JULIOL DE 2012

ENTREVISTA A EDU URDIALES PUBLICADA AVUI AL PUNT-AVUI

 “Salvar-nos seria un èxit”

“La plantilla és jove, però tenim un bon bloc i crec que serem competitius cada diumenge”

“La competició ens dirà on podem estar, però salvar-nos i consolidar-nos són els reptes”

Urdiales en plena acció Foto: J.SABATER.

Edu Urdiales està tenint una ascensió meteòrica com a entrenador. En la que és tot just la seva tercera temporada com a tècnic –ha entrenat les dues primeres el Lloret– té la missió de salvar el Palamós i tornar-lo a consolidar a la 3a divisió.
Va fitxar pel Palamós per jugar a primera catalana, en qüestió de dies però l'equip va pujar a tercera. S'ho esperava?
Sabíem que la possibilitat hi era, tot i que era difícil que es produís. Ara afrontem el repte fins i tot amb més ganes que abans, ja que tenim l'objectiu de salvar l'equip i consolidar-lo a la categoria i competir cada diumenge.
Canvien molt els plantejaments que havien fet?
Sí. La pretemporada és diferent. El fet de començar a competir el 26 d'agost, i no el 8 de setembre provoca que haguem d'haver canviat entrenaments i partits amistosos que teníem programats.
I pel que fa als fitxatges?
Havíem fitxat jugadors de qualitat contrastada a primera catalana, però poden donar bon nivell a la tercera divisió. Intentarem fitxar algun jugador experimentat en la categoria que ens ajudi en els moments difícils, que hi posi seny. Vam apostar per gent jove amb molta projecció i ara s'hauran d'adaptar més ràpid del que esperàvem a la categoria.
Han sonat noms com ara el de Diego Rangel i Jito.
Són noms que han sortit però no hem arribat a contactar-hi. S'escapen de les nostres possibilitats i, a més, busquem gent que s'adapti a aquest vestidor. Al davant ho tenim cobert i busquem un element a la defensa que pugui jugar també al mig del camp.
Estan jugant amistosos contra equips de nivell alt [Barça B, Espanyol, etc.] És una bona metodologia de preparació?
És negatiu perquè veus que et dominen i pots fer poques coses... però positiu perquè t'exigeixen molt, i això sempre és bo. És una decisió de club, ja que això dóna una ajuda econòmica per afrontar la temporada, i ho entenc. Juguem els partits amb il·lusió i ganes de fer-ho bé.
Quin nivell de joc s'espera a la tercera divisió?
El veig altíssim. Serà la tercera divisió amb el nivell més alt dels últims anys. Tots els equips són històrics, amb un bon bagatge a la categoria i fins i tot a segona B.
I l'Olot i el Figueres?
L'Olot sembla que té un pressupost més elevat i ha fitxat molt bé. Per la seva banda, el Figueres té un equipàs. Donarà feina i crec que estarà a la part alta.

No hay comentarios: