miércoles, 4 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 4 DE JULIOL DE 2012




El Palamós ha posat a la venda els abonaments per a la propera temporada 2012-2013 al preu de 60 euros. Una de les novetats es un abonament de 200 euros, que inclourà jornades econòmiques, amistosos i partits de lliga, i un carnet de soci simpatitzant, que costarà 20 euros i permetrà veure cada partit del campionat a un preu de 5 euros.

Aquest matí un ex-directiu del Palamós ha fet el següent comentari: "estant fent un equip de la zona mitja de Primera Catalana per acabar jugant a Tercera". El directiu es referia a la possibilitat que l'Espanyol B compri una plaça de Segona B i de retruc el Palamós jugui a Tecera la temporada que vé.

 Us recomano l'article de recerca "Les ràdios de proximitat al Baix Empordà" que va escriure el meu amic Àngel Rodríguez per a l'Institut d'Estudis del Baix Empordà. http://www.angelrodriguez.info/radiosbaixemporda.pdf

I per acabar la frase del dia: Cap gran artista veu les coses com son en realitat; si així ho fera, deixaria de ser artista. Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturg i novelista irlandés.

No hay comentarios: