sábado, 28 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 28 DE JULIOL DE 2012

El Palamós CF acaba de publicar a Facebook que "Després d'arribar a un acord amb la UE Llagostera, David Cano jugará al Palamós CF aquesta temporada". Per cert la nova web del Palamós CF informa poc i tard de les coses. Soc de l'opinió que alló que funciona si no és per millorar-ho molt, millor no tocar-ho. Que consti que la premsa va treure a principis d'aquesta setmana (ben informats per l'UE LLagostera) que Cano tornava a Palamós com a cedit.


Ahir la cerimònia dels JJOO de Londres va ser un 10. No tinc paraules. Per mi va superar amb escreix les de Pekin (i això que costava moltissim mes que Londres), Sidney i Atlanta. Va recordar-me en alguns aspectes a Barcelona 92, però amb més modern i un estil britànic al cent per cent. Va ser meravellosa.


El Barça ha demostrat que no té cap mena de respecte al futbol català. Com a culer, però per damunt de tot ferm defensor del futbol català modest estic molt indignat amb l'actitud del Barça. Us imagineu per un moment que hagués estat el Palamós el rival del Nàstic o el Manlleu en el partit previ a la Supercopa de Catalunya? Es una autèntica vergonya i m'agradaria que a la propera assamblea del Barca, els compromisaris amb sentit comú li fotessin un bon pal al president que en el fons es qui mana. Guardiola abans i en Tito ara no són res mes que empleats (molt ben pagats) això si) del FC Barcelona.

De tota manera m'agradaria saber exactament qui ha pres la decisió (en Tito, en Rosell o altres interessos econòmics o fins i tot polítics que desconec). Si realment ha estat en Tito, com diuen, la ben cagat. Que ja no entreni més no sigui que algú prengui mal...

Malgrat tot FORÇA BARÇA I VISCA EL FUTBOL CATALÀ.

No hay comentarios: