miércoles, 1 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 1 D'AGOST DE 2012

El company Sergi Cortés Coromines, fan, seguidor, aficionat, directiu, col.laborador...NUMERO 1  del Palamós CF i moltes coses més ha publicat en el  seu lloc web el seguent:



PARA LOS FANS DEL PALAMOS OS HICE ESTA FOTO, PARA QUE DISFUTEIS ESTE ESCUDO, PESA MUCHISIMO, ES DE MARMOL BLANCO TALLADO Y PINTADO Y LA BASE DE MARMOL NEGRO. OS LEO LA PLACA QUE PONE BAJO ESTA JOYA"EMILIO BORRELLA Y DOÑA CARME BORRELLA A PALAMOS C. FUTBOL, POR EL ASCENSO POR ASCENSO A 2ªB, 10-6-88". Que maravilla de escudo y todavía sigue dando historia. Por cierto me gustaria saber quien era la familia Borrella(los que regalaron este escudo)? Algun veterano me puede responder?

Et treure de dubtes amic Sergi. Els Borrella és la familia d'un jugador del Palamós CF de finals dels anys vuitanta. Emilio Borrella va estar a l'equip dos temporades a les ordres de Waldo Ramos (1986-87 i 1987-88). Era un lateral esquerra força interessant per la categoria. Va venir de l'Europa i la defensa tiitular era la formada per López com a porter, Sagués com a lateral dret, Garcia Escribano com a lliure, Arteaga com a central i Borrella com a lateral esquerra. Era un jugador molt emotiu i per celebrar l'ascens li va fer aquest bonic regal al club. Suposo que tema acalarit.


Em permeto reproduir un missatge que m'aha agradat moltissim de la Paka Molina, anima de la Penya Sport des de temps inmemorials i gran aficionat del nostre club. Estic completament d'acord amb les seves paraules. El misatge es aquest:

"Ja li poden donar pel cul a la LLiga Espanyola ( o BBVA, o com collons es digui) !!!
Fins que aquesta colla de fills de puta no paguin l'espetarrant milionada que deuen a la Seguretat Social, que tots els altres si hem de pagar o ens entrun...
yen com a delinqüents, m'he proposat no mirar ni un sol partit.
Si no tenen diners que no paguin sous multimilionaris ni facin fitxatxes que regiren els budells. Un autèntic despropòsit pels temps que corren!!
Espero que el Govern els enviï a tots a tercera regional!

Paka Molina en el Facebook.


El diputat del Parlament de Catalunya i expresident del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha tornat de nou a Eivissa. Aquesta vegada Laporta va assistir a un sopar i a una festa a la Cala Bassa Beach Club, on va coincidir amb les models participants de l’última semifinal de l’Eivissa Model Awards.

JAN ETS EL MEU IDOL. VISCA EN JOAN LAPORTA. COM A MÍNIM AQUEST NO ENGANYA A NINGÚ. LA RESTA SEGUR QUE FAN COSES MOLT PITJORS. FORÇA JAN LAPORTA.

No hay comentarios: