lunes, 13 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 13 D'AGOST DE 2012

Recuperen les sensacions

Futbol. Amistós. El Girona derrota el Palamós (0-2) en un partit seriós que fa oblidar la mala imatge que els gironins van oferir dimecres en la derrota per 3-1 al camp del Llagostera

El Girona va guanyar sense problemes el Palamós (0-2). El conjunt gironí es va mostrar inflexible i seriós contra un rival que va intentar plantar cara però que no va ser capaç de reaccionar a l'exigència física que els jugadors dirigits per Joan Francesc Ferrer, Rubi, van imprimir al joc. D'aquesta manera, l'equip blanc-i-vermell s'acomiada dels partits amistosos per començar a preparar a consciència l'estrena en la lliga, el dissabte que ve, a Montilivi contra el Sabadell (a les 7).
La primera meitat va ser ensopida i de poca intensitat per part dels dos conjunts. El Girona, però, dominava pel que fa a la possessió de la pilota i podia acostar-se més a la porteria defensada per Bayona. De fet, una bona jugada trenada entre Ion Vélez i Juanlu va acabar amb el 0-1 d'aquest darrer, que està demostrant un bon to per afrontar l'inici de la temporada. En aquesta primera meitat, els palamosins van intentar reaccionar a l'envestida gironina, però la falta d'un organitzador en el seu joc precipitava cada una de les seves arribades.
En la segona meitat, la tònica de l'enfrontament no va variar en excés. Els homes de Rubi van seguir dominant totes les facetes del joc, però en aquest període van trobar més profunditat. Les ocasions sobre la porteria, llavors defensada per Martí Bartrina van arribar una rere l'altre –les més clares les van tenir Jandro, en un llançament de falta directe i Tebar–, però la bona actuació de l'exporter del Farners va evitar una golejada major. Tot i el bona actuació de Bartrina, Toni Moral va poder marcar el que acabaria sent el 0-2 definitiu.

No hay comentarios: