lunes, 20 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 20 D'AGOST DE 2012

L'Espanyol B guanya el trofeu Gaspar Matas

Futbol. Amistós. L'Espanyol B va fer valer el seu major potencial i es va imposar al Palamós amb dos gols en només dos minuts

PALAMÓS 1 ESPANYOL B 2

El Palamós va caure per la mínima contra el filial espanyolista que jugarà a la 2a divisió B. L'equip dirigit per Raúl Longhi va aconseguir en només tres minuts dos gols que li van servir per aconseguir el trofeu Gaspar Matas.
La primera mitja hora va ser igualada, però del minut 30 al 32 l'Espanyol B va marcar els dos gols. A la segona meitat va seguir el domini de l'equip blanc-i-blau i Bayona va salvar en diverses ocasions el Palamós de caure golejat.
Quan faltaven cinc minuts per al final, Barrera va aprofitar una errada defensiva del rival per marcar l'1-2 definitiu.

Batanero s'incorpora

El Palamós ha recuperat David Batanero, que ja va jugar els últims partits de la temporada passada amb els palamosins. El migcampista va jugar els primers minuts contra el filial de l'Espanyol.

PALAMÓS: Bayona, Subi, Chema, Cano, Sergio García, Sergi Romero, Ritxi Mercader, Galve, Dani Fernández, Venzal i Javi Revert. També Cañas, Cuenca, Marc Vila, Nierga, Almendros, Muñoz, Barrera, Bartrina i Batanero.

ESPANYOL B: Edgar, Natxo Heras, Clerc, Armero, Merchánt, Jorge, De Amo, Miranda, Pino, Ortiz i Ferran. També Elton, Sales, Morant, Cubilles i Quaye.

GOLS: 0-1 (30') Armero. 0-2 (32') Clerc. 1-2 (85') Barrera.

ÀRBITRE: García Rosel. T.G: a Subi del Palamós.

PÚBLIC: 250 espectadors.