miércoles, 17 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 17 D'OCTUBRE DE 2012

 
EL PRESIDENT DEL PALAMÓS DEMANA PERDÓ

AGUILAR RECONEIX QUE ES VA EQUIVOCAR AMB LA FORMA DE COMUNICAR LES BAIXES DE ROMERO, ALMENDROS, BARRERA I MUÑOZ

El president del Palamós Club de Futbol Miquel Aguilar admet que potser van fallar les formes quan fa uns dies va comunicar als jugadors Sergi Romero, Oscar Almendros, Narcís Barrera i Gerard Muñoz que causarien baixa per telèfon. Aguilar ha explicat en declaracions a Ràdio Palamós que: "reconec que no va ser la forma correcta donar aquestes 4 baixes per telèfon. Ho pensàvem anunciar el dilluns, però jo tenia un viatge programat del que he tornat fa pocs dies i vaig decidir trucar-los el dissabte abans de marxar. Ara els he trucat per demanar-li perdó. Son excel•lents persones i les seves baixes van ser per Questions estrictament esportives".

El president del Palamós, Miquel Aguilar, espera que els canvis que s’han fet a la plantilla, aprofitant l’aturada de la lliga, serveixin perquè "l’equip recuperi el camí dels bons resultats". Miquel Aguilar també explica que: "tenim plena confiança en l’entrenador. El mateix Edu Urdiales ens va dir que es veia al carrer després d'haver perdut amb el Vilafranca a casa. Espero que a partir d'ara tot vagi bé amb les incorporacions que hem fet de David Malo i Raúl Calvo.

Miquel Aguilar diu que tot l'enrenou de les baixes s'hauria evitat si "aquest estiu no haguéssim fitxat tants jugadors. La veritat es que ens varem pasar fitxant". Esperem no fer mes retocs, però en el cas d'haver de fitxar algú segur que donarem alguna baixa més"

No hay comentarios: