domingo, 14 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 14 D'OCTUBRE DE 2012


Catalunya es classifica per la fase final de la Copa de les Regions UEFA després de superar a la Selecció de Nove Zhytya per 4 a 1.



Catalunya ha aconseguit classificar-se per la fase final de la Copa de les Regions UEFA al guanyar per 4 gols a 1 a Nove Zhytya (Ucraïna). Amb aquesdta victòria, Catalunya finalitza la fase intermèdia amb els 9 punts en joc del campionat, d'aquesta manera, Catalunya és converteix en una de les 8 millors seleccions d'Europa.

Fitxa tècnica

Catalunya: Iñigo, Putxi, Cano, Domínguez, Javi León, Guillem Cornellà, Javi Heredia, Pep Caballé, Enric Gallego (Joel Marín, 78’) Ramon Rovira (Boris, 62’) i Carlos Martínez (Pol Compte, 54’)

Nove Zhythya: Okhrimenko, Prykhodko, Tsybka, Roman Kryvenko, Savchuk (Tkachenko, 46’) Kapustyan, Yuriy Turchyn (Tarasyuk, 71’) Cheberko, Igor Korniyenko, Rysenko (Panfilov, 57’) i Mykola Petrenko

Àrbitre: Antonis Giachos (GRE). Ha amonestat Turchyn, Cheberko, Kapustyan, Korniyenko I Kryvenko per part de Nove Zhythya. A més, Tkachenko (70’) i Putxi (74’) han estat expulsats

Gols: 1-0, Cornellà (29’); 2-0, Cano (32’); 2-1, Petrenko (75’); 3-1, Boris (76’); 4-1, Boris (92’)

Fase final a Catalunya?

Andreu Subies (president de la Federació Catalana de Futbol):

Aquesta classificació té dues bones conseqüències: una a nivell nacional i l’altra a nivell esportiu. Pel que fa a Catalunya, aquesta Selecció ha aconseguit, durant la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, representar Catalunya a Europa i mostrar el potencial del nostre futbol. D’altra banda, a nivell esportiu, els jugadors seleccionats han convertit a la Selecció Catalana en una de les 8 millors d’Europa. Aquests jugadors han mostrat la seva qualitat i representen el gran nivell futbolístic que té el futbol català amateur”.

Estem contents per la classificació. Però el més bonic que pot passar és que els nostres jugadors es puguin endur el trofeu a casa. Hem viscut una gran setmana a Kiev, tant futbolísticament com personalment. El grup liderat per Toni Almendros ha guanyat a nivell futbolístic i, també, a nivell humà. Hi ha hagut una gran convivència entre l’equip tècnic, els auxiliars i els directius que hem tingut l’honor d’acompanyar aquesta Selecció.

La Federació Catalana de Futbol estudiarà la possibilitat d’organitzar la fase final de la Copa de les Regions UEFA però, sempre, tenint en compte el pressupost necessari per poder garantir el nivell que requereix i la imatge que ha de donar el futbol català a Europa.

FONT: SERVEI DE PREMSA FCF.








No hay comentarios: