viernes, 12 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 12 D'OCTUBRE DE 2012

CATALUNYA GUANYA I BAYONA DEBUTA AL TORNEIG


Catalunya guanya per 2 gols a 0 a Ljubljana en el segon partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Per ara, la Selecció Catalana és líder en solitari en el seu grup. Segon partit de la Selecció Catalana UEFA a Ucraïna i segona victòria amb el porter del Palamós CF, Joan Bayona com a titular.. Catalunya ja és primera de grup a l'espera del partit que demà dissabte els enfrontarà davant l'amfitriona, Ucraïna.



FITXA TÈCNICA

Catalunya: Bayona; Joel, Domínguez, Cano i León; Vivó, Pep, Cornellá (Cristino, 45'); Enric (Pol Compte, 72'), Boris i Rovira (Pedro del Campo, 59').

Ljubljana: Ivanov, Vukovič, Starc, Zarnik, Voje (Jolovic, 76'), Bokal, Karamarkovič, Ožbolt (Beganovic, 69'), Dizdarevič (Berger, 51'), Dindic i Djajič

Gols: 1-0 Albert Vivó (42'); 2-0 Boris Garrós (65')

Targetes: Grogues a Joel (44'), Boris (54') i Xavi León (82'), per a Catalunya, i Vikovic (33'), Berger (55'), Ožbolt (61'), Jolovic (79') i Dindic (83') per als eslovens.

Incidències: Bones condicions meteorològiques, amb gespa humida ja que ha estat plovent durant el matí (via FCF)


90 MINUTS PER ENTRAR A LA HISTÒRIA

La Selecció Catalana demà s'enfronta contra Nove Zhytya (Ucraïna) en l'últim partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. El partit es disputarà a les 13:00 hores catalanes. La Selecció Catalana UEFA ha fet l'últim entrenament a terres ucraïneses aquesta tarda. Un entrenament distès i divertit on els jugadors han treballat aspectes de velocitat, amb jocs i rondos, sota l'atenta supervisió del seleccionador, Toni Almendros.

DEMÀ ÚLTIM PARTIT I DIUMENGE TORNADA A CASA

Demà a les 13.00 hores catalanes, jugaran l'últim partit de la fase intermèdia de la Copa Regions. Hem mentalitzat a l'equip que ara ens juguem la final. Els hem intentat treure de sobre la pressió, però sense perdre la tensió necessària per enfrontar el partit, explica Almendros.

Catalunya, tot i ser líder en solitari, no es pot relaxar. Amb un empat acabaríem primers de grup, el que ens donaria el bitllet per jugar la fase final amb les 8 millors seleccions regionals d'Europa. L'únic plantejament vàlid és sortir a guanyar, diu el seleccionador.


















Nove Zhytya, rival de demà

Sobre el rival de demà, Almendros alerta que tenen molta qualitat, força e intensitat. Hem vist els dos partits anteriors d'ells i és un rival molt complicat amb un ritme de joc molt alt. Ens va sorprendre la derrota davant Bèlgica, ja que va tenir moltes oportunitat de guanyar. La Selecció Catalana i la Selecció amfitriona partien com a preferides de grup, i són totes dues les que arriben amb possibilitats de passar a la següent fase. Queden 90 minuts per entrar en l'èlit europea. Aquí no hi ha res fàcil, tots els equips són durs, conclou el seleccionador.

TEXTE I FOTOS: SERVEI DE PREMSA DE LA FCF










No hay comentarios: