domingo, 13 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE GENER DE 2013



PREVIA PALAMÓS-JÚPITER

El Palamós Club de Futbol juga avui diumenge el darrer partit de la primera volta al Nou Estadi Municipal, davant el Júpiter i, una vegada més, amb l’objectiu de sumar la seva primera victòria a casa. L’entrenador Eduardo Vílchez no podrà comptar amb el central David Cano que estarà uns deu dies de baixa a causa d’una lesió muscular. David Batanero, que ha tingut grip, estarà a disposició de l'entrenador. S'especula també amb la possibilitat que Vílchez pugui donar una oportunitat a Martí Bartrina a la porteria.

El tècnic Edu Vílchez ha dit del partit davant el Júpiter que "es molt important guanyar per la nostra afició i per que els jugadors agafin confiança". Els palamosins reben la visita del Júpiter, un rival directe en la lluita per la permanència. Després de la derrota de la darrera jornada al camp del Rubí, l’equip que entrena Eduardo Vílchez ocupa places de descens. El tècnic reconeix que: “estar en aquesta situació afecta la confiança de l'equip i, per tant, com més aviat en surtim, millor.

Ara mateix, el Palamós és el penúltim classificat amb catorze punts i el Júpiter en té setze. Per tant és un rival molt directe en la lluita per la permanència. Guanyar aquest diumenge seria, doncs, molt beneficiós però, especialment, per poder oferir la primera victòria a l'afició.

POSSIBLE ONZE DEL PALAMOS CF

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Venzal, Chicho, Subi, Raúl Calvo, Batanero, Ritxi Mercader, Biri, Ivan Díaz i Javi Revert.

Suplents: Bayona, Jaume Duran, Gálvez, Marc Vila i Joan Pons.

Lesionats: David Cano.

LA PREVIA DE TERCERA.CAT (ROGER SÁNCHEZ)

Duel directíssim a la part baixa al Nou Municipal de Palamós, que registrarà de nou un repte per als palamosins: guanyar a casa. Els palamosins són el pitjor local (4 punts de 27) i l'únic equip de Tercera que no ha celebrat cap victòria al seu camp. El Júpiter arriba al camp del degà del nostre futbol després d'haver sortit del descens, però en un duel trampa, ja que una derrota podria tornar a situar-lo entre els tres últims. A la plantilla grisgrana hi ha confiança després d'haver superat un altre duel directe, contra el Castelldefels, però cautela davant un campionat llarg en què, lògicament, ni a la jornada 18 (ni a la 19) hi ha res decidit. Els de Juanjo García només compten amb una victòria a domicili, però molt recordada: el 0-2 de Cornellà. Emoció al màxim al duel del Baix Empordà.

No hay comentarios: