domingo, 6 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 6 DE GENER DE 2013

 

El Palamós ha perdut al camp del Rubí (3-1) i cau en zona descens. Els palamosins han fet una bona primera part, però no han aconseguit marcar i s’han enfonsat a la segona. El Rubí, que ha acabat jugant amb deu homes, ha fet tres gols. A cinc minuts pel final, i amb el partit ja sentenciat, el Palamós ha retallat distàncies gràcies a un gol del defensa David Malo. El proper partit serà diumenge dia 13 de gener (16:30 hores) al Nou Municipal davant el Júpiter en l’últim matx de la primera volta del campionat de lliga.


La primera meitat ha finalitzat amb empat a zero. Tot i l’absència de gols, el Palamós ha ofert una molt bona imatge i ha disposat de diverses ocasions per marcar. L’equip ha començat amb molta intensitat i ha dominat el joc durant tota la primera part. L’ocasió més clara pels palamosins ha arribat al minut 23, després d’una bona combinació entre Joan Pons i Ivan Díaz, que ha acabat amb la rematada final de David Malo que ha sortit fregant el pal de la porteria del Rubí. Encara que el Palamós ha estat superior, al minut 13 el Rubí ha estat a punt d’avançar-se en el marcador després d’un greu error de Bayona en el refús. La pilota, que ha acabat rebotant en un davanters del Rubí, i finalment ha sortit fora.

Vílchez conversa amb Iván Díaz al descans (Foto: Sergi Cortés)


A la segona part, i seguint la tònica general de les últimes jornades, el partit s’ha començat a tòrcer pels interessos palamosins. Al minut 56, una pilota morta dins l’àrea petita de Joan Bayona, i que cap jugador palamosí ha pogut refusar, l’ha aprofitat el davanter Javi Sánchez per afusellar la porteria del Palamós i fer el primer gol del partit. Després del gol, Eduardo Vílchez ràpidament ha mogut fitxa i ha donat entrada a Ritxi Mercader i Biri. Tot i els canvis, la mala sort ha tornat a fer acte de presència i el defensa Oriol Dot ha fet el segon gol després d’un potent xut des de fora l’àrea, que ha sorprès Joan Bayona. Deu minuts després, Babi ha sentenciat el matx fent el tercer gol. A cinc minuts pel final però, David Malo, l’home més actiu dels palamosins, ha fet el gol de l’honor després d’engaltar la pilota en una centrada de Batanero. Amb aquesta nova derrota per 3 a 1, el Palamós ja suma 35 gols en contra. El proper partit serà diumenge 13 de gener a les 16:30 al Nou Municipal davant el Júpiter en un enfrontament que tancarà la primera volta.

RUBÍ 3 PALAMÓS 1 (18ena jornada. Diumenge 6 de gener de 2013)

UE Rubí: Plancheria, Mario, Oriol Dot, Ortega, Sergi Díaz, Roger, Babi, Joshua, José Antonio (Criado,70’), Raventós i Javi Sánchez (Molina, 66’)

Palamós CF: Bayona, David Malo, Venzal, Chicho (Ritxi Mercader, 58’), Subi, Raúl Calvo, Batanero, Marc Vila (Biri, 66’), Ivan Díaz, Joan Pons (Gálvez,46’) i Javi Revert

Àrbitre: Hèctor Robas Bondia. Baix Llobregat.

Targetes grogues: del Rubí / Raúl Calvo, Joan Pons, Chicho, Venzal i Gálvez del Palamós.

Targetes vermelles: Mario (doble groga) del Rubí

Gols: 1-0: Javi Sánchez, minut 56. 2-0: Oriol Dot, minut 71. 3-0: Babi, minut 81. 3-1: David Malo, minut 85.

Públic: 200 espectadors.

4 comentarios:

foráaaaaaa dijo...

Vilchez dimision

Anónimo dijo...

Es increible el ridiculo que esta haciendo el palamos con los fichajes que se han puesto a disposicion de vilchez, jugadores que han jugado en la liga profesional.vilchez esta haciendo el ridiculo con una plantilla con uno de los presupuestos mas altos de 3, a que espera a que juegue jaume duran,el palamos no merece por historia esto.

lloretenc dijo...

Edu urdiales lo hacia mejor y con peor plantilla.

Anónimo dijo...

El vestuario es un polvorin, nadie entiende al entrenador; si no se gana ya al Jupiter,Vilchez será cesado o si tiene dignidad se irá él.