domingo, 17 de marzo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 17 DE MARÇ DE 2013

El Palamós empata amb el Castelldefels (1-1)

El Palamós ha empatat a casa amb el Castelldefels (1-1) i segueix en zona de descens. Els palamosins han acabat la primera meitat amb avantatge en el marcador, gràcies a un gol marcat per Venzal amb un xut des de la frontal, i oferint una bona imatge. A la segona part però, el Palamós s’ha esborrat del partit i el Castelldefels ha obtingut el premi després de buscar-lo amb insistència.

Els jugadors del Palamós Club de Futbol eren molt conscients de la importància del partit d’avui, i així ho han demostrat en el terreny de joc a la primera part. Ben aviat els palamosins han començat a assetjar la porteria del Castelldefels. La primera aproximació ha arribat quan encara no s’havia complert un minut, una centrada de Biri ha permès a Javi Revert caçar l’esfèrica i posteriorment rematar a porteria, però el porter Marc Ramírez ha aconseguit refusar la pilota. El Palamós ha seguit trepitjant l’àrea rival, i en els quatre primers minuts ha arribat a provocar tres córners consecutius. Al minut 9 els locals ha disposat d’una altra ocasió de gol, també amb Biri i Revert com a protagonistes, però la pilota ha sortit desviada. I al minut 14 la insistència ha tingut recompensa. Biri ha penjat una pilota a l’àrea del Castelldefels, la defensa ha refusat malament, la pilota ha arribat a peus de Venzal i el palamosí des de la frontal ha engaltat un fort xut que ha servit per foradar la porteria de Marc Ramírez i obrir el marcador. Després del gol cap dels dos equips ha generat gairebé perill i finalment s’ha arribat al descans amb el resultat d’un a zero.

La segona meitat ha començat amb un avís del Castelldefels, però Martí Bartrina amb una brillant intervenció ha evitat l’empat. Tot i aquesta ocasió, el partit ha continuat amb la mateixa tònica de la primera, amb poques idees i gairebé sense ocasions. De mica en mica però, el Castelldefels ha començat a reaccionar davant un Palamós que ha mostrat una passivitat a l’hora d’atacar, i ben aviat el que es veia a venir s’ha fet realitat. Al minut 68, una centrada a l’àrea del Palamós, ho ha canviat tot. El col·legiat ha assenyalat penal per unes clares mans de Raúl Calvo. El davanter Cano ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i establir l’empat a un. El Palamós ha intentat reaccionar però s’ha hagut de conformar amb aquest resultat que encara deixa l’equip en zona de descens.

El proper partit del Palamós Club de Futbol serà diumenge vinent al camp del Terrassa a les 16:40. El proper partit que el Degà jugui a casa ho farà ja a partir de les 5 de la tarda, estrenant el nou horari contra el Vic el proper 14 d'abril..

PALAMÓS 1 CASTELLDEFELS 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Ivan Díaz (Jaume Duran, 81’), Ritxi Mercader (Batanero, 70’), Venzal, Biri (Sergio García, 90’) i Javi Revert

UE Castelldefels: Marc Ramírez, Gilberto, Marc Martínez, Josué, Uri, Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Roky, Roldán, Sani i Cano (Gordillo, 85’)

Àrbitre: Juan Rodríguez Portoles. Delegació de Sabadell.

Targetes grogues: Chicho, Calvo i Venzal del Palamós / Sani, Uri i Sergio Prieto del Castelldefels.