UE Olot: Òscar, Freixa, Serra, Abel, Hostench, Enric Vallès, Francolí (Roca, 46’), Raúl (Peña, 46’), Roger, Carlos i Uri
Palamós CF: Bartrina, Subi, Chicho, Cano, David Malo, Calvo, Venzal, Ivan Díaz (Marc Vila, 80’), Ritxi, Jaume Duran (Sergio García, 66’) i Javi Revert
Àrbitre: David Congost Larrosa. Delegació de Sabadell.
Targetes grogues: Freixa i Uri de l’Olot / Ivan Díaz del Palamós.
Targetes vermelles: Serra (doble groga) de l’Olot.
Gols: 1-0: Uri, minut 14. 1-1: Ivan Díaz, minut 19. 1-2: Javi Revert, minut 33. 1-3: Javi Revert, minut 68. 1-4: Javi Revert (p), 71. 2-4: Roca, minut 79. 2-5: David Malo, minut 89’.
Públic: 1.124 espectadors.

Comentari de Guillem Cantorné per la Web radiopalamos.cat

El Palamós Club de Futbol s’ha imposat a l’Olot en un derbi històric (2-5). Els palamosins han mostrat la seva millor versió al camp del líder de la categoria, i han aconseguit una victòria històrica i molt important en l’aspecte anímic. Els protagonistes del partit han estat Ritxi Mercader, amb dues assistències, i Javi Revert que amb el hat-trick d’avui ja suma 18 gols aquesta temporada. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al Nou Municipal davant la Pobla de Mafumet a partir de les 5 de la tarda.

Primera part de somni. El partit no ha començat gaire bé pels interessos del Palamós. Al minut 7, l’Olot ha estat a punt d’avançar-se en el marcador mitjançant Carlos Martínez, però afortunadament el xut ha sortit fregant el travesser de la porteria palamosina. I quatre minuts més tard ha arribat el gol. Uri Santos ha aprofitat una assistència en profunditat per batre Martí Bartrina i obrir la llauna. La situació pintava molt bé per a l’Olot, però sorprenentment ha passat el que ningú s’hauria imaginat. Al minut 19, el palamosí Ritxi Mercader ha penjat una pilota a l’àrea rival i Ivan Díaz amb una bona rematada de cap ha empatat el partit. Amb aquest resultat els palamosins han passat a mostrar la seva millor versió i al minut 33 ha arribat el segon gol, amb Ritxi novament protagonista. El jove palamosí ha penjat una nova pilota a l’àrea rival perquè Javi Revert amb el cap fes l’1 a 2.

A la segona part, l’Olot ha assetjat de valent la porteria de Bartrina en els primers minuts, però els davanters no han estat encertats. Els jugadors del Palamós s’han dedicat a mantenir el resultat fins al minut 67, quan l’àrbitre ha mostrat la segona groga a Serra per una falta sobre un jugador palamosí. Ivan Díaz ha picat la falta, i Javi Revert, que estava atent, ha aprofitat el refús del porter per marcar l’1 a 3. I tres minuts després, ha arribat la jugada polèmica. El col·legiat ha assenyalat penal d’Abel sobre Subi. Javi Revert, ha estat l’encarregat de transformar en gol la pena màxima. Al minut 79, Roca ha fet el segon de l’Olot, però només ha servit per maquillar el marcador, perquè en els últims instants de partit David Malo amb un xut potent ha establert el 2 a 5 definitiu. Finalment, victòria històrica i importantíssima del Palamós. Els protagonistes del partit han estat sens dubte, Ritxi Mercader amb dos assistències, i Javi Revert amb un hat-trick. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al Nou Municipal davant la Pobla de Mafumet a partir de les 5 de la tarda.