jueves, 18 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 18 D'ABRIL DE 2013

 REVERT: TERCER MÀXIM GOLEJADOR DE TERCERA.


Després del hat-trick del passat diumenge a Olot, el davanter del Palamós Club de Futbol, Javi Revert, és el tercer màxim golejador del grup català de Tercera Divisió. Revert ha marcat divuit gols en el que portem de temporada, tres menys que Carlos Martínez, de l'Olot, i dos menys que Enric, del Cornellà.

Des que va arribar al Palamós la temporada passada, Javi Revert ha acreditat sobradament la seva condició de golejador. En l'anterior campanya a Primera Catalana, ja va ser el màxim realitzador de l'equip amb 28 dianes. Una categoria més amunt, al grup català de la Tercera Divisió, Revert porta 18 gols en 32 partits de lliga. Els tres darrers els va firmar en l'espectacular victòria de diumenge passat al camp de l'Olot, dos a cinc. El davanter admet que: "es normal que marcar un hat-trick em fa il·lusió però, ara mateix el realment important es la salvació de t l'equip".

L'eficàcia golejadora de Javi Revert ja l'ha posa en el punt de mira de molts equips que voldrien fitxar-lo de cara a la temporada que vé. El jugador, no obstant, no vol sentir parlar de res de tot això ni de rumors ja que: "hem d'aconseguir la salvació del Palamós sigui com sigui".. Aquest pròxim objectiu de Javi Revert, doncs, serà la porteria de La Pobla de Mafumet, diumenge que ve al Nou Estadi, a les cinc de la tarda.

PALAMOS CF - ACORD BATANERO


La directiva del Palamós CF ha arribat a un acord amb el jugador David Batanero per rescindir el seu contracte i donar-li la baixa. Batanero va decidir fa unes setmanes no jugar més amb el club de la Costa Brava per qüestions personals. David Batanero ha arribat a un acord per reforçar la plantilla del Sallent de la Segona Catalana.

PROMOCIÓ PARTITS PALAMÓS CF


La junta directiva del Palamós CF ha acordat que en els tres partits que el Palamós CF ha de jugar a casa  (Palamós CF-CF Pobla de Mafumet, 21/04, 17:00; Palamós CF-UE Rapitenca, 01/05, 17:00; Palamós CF-UE Rubí, 12/05, 17:00),  tots els socis del Palamós CF podran portar tres acompanyants que tindran lliure accés a l'estadi.

No hay comentarios: