domingo, 21 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 21 D'ABRIL DE 2013

PALAMÓS 3 POBLA DE MAFUMET 0

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader (Jaume Duran, 81’), Ivan Díaz (Joan Pons, 86’), Biri (Sergio García, 82’) i Javi Revert

CF Pobla de Mafumet: Varo, Serrano, Bueno, Carbià, Alfons Serra, Oribe, Joselu (Casanova, 46’), Bertomeu (Casas, 78’), Eric Via, Cunill (Roura, 46’) i Joan Sabaté

Àrbitre: Héctor Robas Bondia. Delegació del Baix Llobregat.


Targetes grogues: Venzal, Ivan Díaz i Biri del Palamós / Eric Via de la Pobla.


Targetes vermelles: Cap.


Gols: 1-0: Chicho, minut 8. 2-0: Ritxi Mercader, minut 80. 3-0: Sergio García, minut 91.


Públic: 200 espectadors.
 
Demà en el programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava (20:30 i 00:30) veurem les millors imatges del partit i escoltarem les opinions de diversos jugadors del Palamós CF i del seu entrenador Edu Vílchez.
 
 
 
Demà en el Costa Brava Esports també tindrem com a convidat a Jordi Sanuy com ell mateix es presenta en el seu compte de twitter. Es Periodista. Presenta els esports als Matins de TV3 i es Coautor del llibre Tu també Pots. Prepara’t amb els millors. L'apassiona el cinema i els llibres. Es de Granollers i palamosí d’adopció.
 
 
El llibre Tu també pots’, es obra del periodista Jordi Sanuy i del fisioterapeuta Lluís Puig.
Tu també pots es un recull d’entrevistes a 18 esportistes catalans de primer nivell, que desvetllen alguns dels secrets del seu físic i rendiment. Entre els entrevistats hi ha Carles Puyol, Kilian Jornet, Marc Márquez, Laia Sanz o Joan Carles Navarro, entre altres. El proleg es Kilian Jornet i l’epileg d’Anna Tarrés. Esta editat per Viena Edicions i el seu preu 19 euros (baratet).

No hay comentarios: