domingo, 19 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 19 DE MAIG DEL 2013

El Palamós Club de Futbol ha guanyat al camp del Júpiter (2-3). Els palamosins han posat punt i final a la temporada amb una nova victòria, on Dani Fernández ha estat el protagonista amb un doblet. El Júpiter ha fet suar de valent els homes d’Edu Vílchez, però el palamosins s’han imposat en part, gràcies a la gran actuació de Joan Bayona, que ha salvat el seu equip en més d’una ocasió. El gol de la victòria l’ha fet Ivan Díaz en l’últim minut del partit. Finalment, el Palamós ha guanyat i acaba la temporada en la dotzena posició de la classificació amb 46 punts. Ben diferent ha estat el desenllaç pel Júpiter, que amb la derrota és nou equip de Primera Catalana.

FITXA TÈCNICA: JÚPITER 2 PALAMÓS 3

CE Júpiter: Jaume Albert, Mechi, Peter (Serrano, 72'), Masa (Valls, 77'), Santolaya, Elhadji, Romo (Toni, 81’), Isra, Velillas, Chinchilla i Sergi.

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Gálvez, Raúl Calvo (Venzal,71'), Marc Vila, Dani Fernández (Ivan Díaz, 75’), Jaume Duran i Javi Revert (Biri, 71’).

Àrbitre: Cristian López Carballo. Delegació del Maresme.

Targetes grogues: Peter i Isra del Júpiter / Gálvez del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Dani Fernández, minut 26. 0-2: Dani Fernández, minut 67. 1-2: Peter, minut 69. 2-2: Toni, minut 83. 2-3: Ivan Díaz, minut 90.

Públic: 500 espectadors.