jueves, 13 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 13 DE JUNY DEL 2013


Jugadors com Reiziger, Amavisca Karpin, Milla, Amor o Paco Buyo, seran els protagonistes a Palamós d'una jornada que anirà més enllà de l'esport per gaudir de tota una sèrie d'activitats en família organitzades pel Palamós CF i l’empresa SHARINGFOOTBALL


Avui dijous es disputa una nova edició del torneig de veterans de Palamós, amb la presència de 4 equips Futbol Club Barcelona, Reial Madrid, Dinamo de Kíev i Spartak de Moscou.

A partir de les set de la tarda es jugaran les semifinals, que han d'enfrontar Spartak de Moscou i Dinamo de Kiev d’una banda i Barça-Reial Madrid de l’altra. Seguidament, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i la gran final d’un torneig amb actes paralels com exhibicions de castellers, inflables per als nens i una demostració de futbol de taula.

Tots els partits es jugaran en un camp de futbol 7 i constaran de dues parts de vint minuts cadascuna, amb un descans de cinc. Cada equip estará format per 7 jugadors de camp més el porter.

L’organització ha posat uns preus populars per accedir al Nou Estadi Municipal. L’entrada de Tribuna costa 8 € i la general 5. i es poden comprar a travès del servei Telentrada o a la taquilla de l’estadi.


El Palamós va confirmar ahir el segon fitxatge per la propera temporada. Es tracta del migcampista Miquel Molist Maik, que arriba procedent del Vic. Maik Molist ha tingut un paper molt destacat en les dues últimes temporades en el club vigatà, en què només s'ha perdut tres partits. Molist es caracteritza per ser un mig constructiu, i fa tres temporades va jugar a 2a B amb el Santboià. Abans també havia jugat a tercera amb el Manlleu i el Premià.

No hay comentarios: