martes, 4 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 4 DE JUNY DEL 2013


 L’Ajuntament de Palamós obre una convocatòria per a trobar voluntaris que vulguin participar en l’organització de la prova de la Copa del Món de Triatló, que es farà al municipi el segon cap de setmana de juliol. Se'n necessitaran cap a 250. Totes les persones que tinguin més de 16 anys i que vulguin formar part del voluntariat de la prova ja poden fer les seves inscripcions a través d’Internet, al Pavelló Municipal, l’Oficina de Turisme o el Punt Jove.

Per ser voluntari de la Copa del Món de Triatló cal tenir una edat mínima de setze anys. Els menors d'edat, però, necessitaran una autorització dels pares. Cal omplir les dades personals en la butlleta i lliurar-la abans del dia 5 de juliol. Els organitzadors de la competició facilitaran a tot el voluntariat la formació necessària, se'ls dotarà amb equipament i se'ls oferiran els àpats necessaris.

El triatló és una modalitat esportiva molt atractiva que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu. Palamós serà la seu d'una de les proves puntuables per a la Copa del Món. Els voluntaris que hi participin podran conèixer des de dins aquest esdeveniment i estar en contacte amb atletes arribats d'arreu del món.

FONT: WWW.RADIOPALAMOS.CAT

No hay comentarios: