domingo, 30 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 30 DE JUNY DEL 2013

ENTREVISTANT A LA CAMPIONA OLÍMPICA DE VELA NATALIA VIA DUFRESNE PER A LA XARXA RÀDIO (PROGRAMA "EN JOC")


SEGONA RONDA DE LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL

Els enfrontaments, que es jugaran el 10 i l'11 d'agost, es disputaran a partit únic. Els equips gironins han quedat emparellats entre ells: l'Escala, contra el Figueres; el Banyoles, contra l'Olot, i el Palamós, contra el Llagostera. Els vencedors dels dos primers partits s'enfrontaran entre ells en la segona eliminatòria, i el Palamós o el Llagostera jugaran contra el Manlleu o el Vic.


L'Escala-Figueres
Banyoles-Olot
Palamós-Llagostera
 
 
 
Joel González i Jennifer Pareja, guardonats en els Premis Girona és Esport
 
Santa Coloma de Farners acull una festa on també es premia Kevin Bordas, Núria Fontané, Pau Campos, el Girona FC, l’Handbol Bordils i Rafel Cusí
 
 
Joel González (taekwondo) i Jennifer Pareja (waterpolo) han estat guardonats com a Millors Esportistes Absoluts de la temporada 2012/13 de les comarques de Girona, en el transcurs de la gala Girona és Esport celebrada al Mas Solà de Santa Coloma de Farners. El jurat també ha reconegut els mèrits de Kevin Bordas (patinatge), Núria Fontané (piragüisme), Pau Campos (handbol), Girona FC, Handbol Bordils i Rafel Cusí, a més de lliurar el Premi Especial Diputació de Girona, a títol pòstum, a Pili Fernández.
 
L’elecció dels guanyadors ha anat a càrrec d’un jurat format per 25 membres que han destacat els mèrits esportius de González i Pareja, en els que destaquen les seves respectives medalles d’or i argent en els passats Jocs Olímpics de Londres’12.
 
Per la seva banda, en l’elecció de Kevin Bordas com a Millor Esportista de Promoció masculina destaca el seu títol de Campió del Món de patinatge artístic, mentre que en el de Núria Fontané en Promoció Femenina premia el seu llarg historial de premis aconseguits al llarg de la darrera temporada.
 
Els Premis Girona és Esport també varen posar en valor la tasca feta per Pau Campos, Millor Entrenador de la temporada, al capdavant de l’Handbol Bordils amb el que ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor Plata. Una fita que també ha servit perquè l’entitat bordilenca rebés el Premi de Millor Club.
Per la seva part, el Girona FC, que s’ha quedat a les portes de pujar a Primera Divisió, va ser escollit com a Millor Equip de la campanya 12/13.
 
Rafel Cusí, president dels Salt Gimnàstic Club, va ser guardonat com a Millor Directiu de l’any, per la seva tasca al capdavant del club saltenc, convertit en un referent de la gimnàstica arreu de l’estat espanyol.
 
Premi Diputació de Girona, a Pili Fernández
 
La gala es va tancar amb el Premi Especial Diputació de Girona, lliurat a títol pòstum a Pili Fernández, que reconeix la gran tasca feta per la Pili en els seus anys com a patinadora i entrenadora de patinatge, en els quals no només va assolir infinitat de premis, sinó que va ser peça clau en el desenvolupament del patinatge gironí i en la formació de nous clubs. El premi el va lliurar a les dues filles de Pili Fernández, el Vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy.
 
Més enllà de la gala dels Premis, la jornada Girona és Esport va tenir activitat durant tot el dia, amb partits de les seleccions gironines de futbol i hoquei patins.
 
En futbol, la Selecció sub-12 masculína i el GFC Aleví A varen empatar a 1 gols; la Selecció sub-12 femenina va derrotar el Cabanes per 3-1;  la Selecció sub-14 masculína i el Girona FC Infantil varen empatar a dos gols; la Selecció sub-16 femenina es va imposar a L’Estartit Juv-Cadet per 3-1; i la Selecció sub-16 masculina  i el CE Farners varen empatar a tres gols.
 
També es varen portar a terme partits d’hoquei patins, entre quatre seleccions de categoria Aleví, dos conjunts amb jugadors de primer any i dos més de jugadors de segon any.
 
La primera edició dels Premis Girona és Esport ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, el Punt Avui, Diari de Girona, Consell Comarcal del Gironès, Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Consell Comarcal de La Selva, Consell Comarcal de La Cerdanya, Federació Catalana de Futbol, Federació Catalana de Patinatge, EUSES, Universitat de Girona, Girona FC i Uni Girona, a més de l’Ajuntament de Santa Coloma i de les empreses locals Mas Solà i Galetes Trias.
 
 

No hay comentarios: