miércoles, 10 de julio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 10 DE JULIOL DEL 2013

El Palamós Club de Futbol incorporarà cinc jugadors a prova en la primera setmana de pretemporada, a partir del ‘draft’ de selecció que el club va fer la setmana passada conjuntament amb la Unió Esportiva Llagostera. 

Els entrenaments és van fer al Nou Municipal i al Josep Massot i Sais. FOTO: P.S.

Els elegits són el central esquerrà Lominadze, d’origen georgià, el migcampista Piruzi i els davanters Rubén Moráguez, Hector Mesa i Richi. Aquest cinc jugadors s'han guanyat al dret a participar en la primera setmana d'entrenaments i en el primer partit amistós de pretemporada.

Aquest és el el central esquerrà Lominadze. FOTO: P.S.

L’equip palamosí comença els entrenaments dilluns de la setmana que ve, i en les primeres sessions també hi seran presents quatre juvenils de la Fundació Esportiva Palamós. Es tracta dels defenses Toni Rodríguez i Diego Zayas, del mig Güillem Bachs i del porter Fdyr Shkira d'orígen ucraïnés. Altres dos jugadors del Llagostera B com son els germans Pato i Guille també s'entrenaran amb el Palamós. El primer partit amistós del Palamós CF serà el proper dissabte dia 20 de juliol al Nou Estadi Municipal amb el Southampton de la Premier League anglesa.

PERE SUBIRANA

No hay comentarios: