viernes, 5 de julio de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 5 DE JULIOL DE 2013



LLISTAT PARTITS AMISTOSOS DE PRETEMPORADA 2013-2014 PALAMÓS CF

Palamós - Southampton (Premier League anglesa): 20/07/13, 19:00 hores.
Palamós - Sabadell (Segona Divisió A): 28/07/13.

Palamós - Girona (Segona Divisió A): 03/08/13, 19:00 hores.
Palamós - Espanyol B (Segona Divisió B): 15/08/13, 19:30 hores.

Palamós - Llagoostera (Segona Divisió B).
Can Gibert - Palamós.

 COPA DEL MÓN DE TRIATLÓ A PALAMÓS


L’Assemblea Nacional Catalana a Palamós regalarà banderes estelades perquè la població de Palamós les pengi als balcons i finestres durant la prova internacional de triatló que es farà d’aquí a uns dies al municipi (dies 13 i 14 de juliol).

La distància olímpica del triatló consta d'una cursa de natació de 1.500 metres, 40 quilómetres de recorregut en bicicleta i, finalment, 10 quilòmetres de cursa a peu. A Palamós s'han dissenyat uns circuits-base que tenen alguna petita modificació en funció del tipus de prova. Diumenge dia 14 hi ha la prova de la Copa del Món però, el dia abans, n'hi ha de diferents per a triatletes populars.

Pel que fa a la natació, l'itinerari és el mateix per a tothom. Es tracta d'un circuit d'anada i tornada al voltant de l'espigó de la platja Gran, amb un recorregut total de 750 metres al qual es fan dues voltes. 


Per a la prova de la Copa del Món i per a la categoria Promaster, la més pròxima als professionals, el circuit ciclista consta de set voltes a un itinerari de 5.600 metres. El circuit agafa el passeig del Mar, gira cap a President Macià, i va a buscar el vial del port pel Mas Guàrdies i, passant per La Fosca, arribar novament al passeig. 

Pel que fa a la cursa a peu, el circuit és de 3.100 metres, s'hi fan tres voltes, sumat a un tram final de 650 metres d'entrada a meta. Passa pel passeig del Mar, President Macià i barri Vell, bàsicament. En la categoria Agemaster es fan algunes modificacions, tant en ciclisme com en cursa a peu, tot i que el còmput final de distància és el mateix. La categoria Start, per a triatletes principiants, fa exactament la meitat de recorregut.


No hay comentarios: