domingo, 19 de enero de 2014

COSES MEVES: DIUMENGE 19 DE GENER DEL 2014


JOAN BAYONA 400 PARTITS COM A PORTER

REVERT 3ER MÀXIM GOLEJADOR DE L'HISTÒRIA DEL CLUB

El capità del Palamós CF Joan Bayona ha jugat , amb el d'avui al camp de l'Ascó, 400 partits com a porter. 1 partit a Segona B, 361 a Tercera Divisió i 38 a Primera Catalana. D'aquests 400, un total de 291 vestint la samarreta del palamós. Enhorabona Capi !!!
 
MARCADORS 18 i 19 DE GENER DEL 2014

TERCERA DIVISIÓ – GRUP 5è: Ascó 3 Palamós 3

El Palamós Club de Futbol ha empatat a tres al camp de l’Ascó amb gols de Javi Revert i Sergi Arimany, en el primer temps i de Pugui, en el segon. Els palamosins s’han deixat remontar un 0-3 al seu favor, però sumen sis jornades consecutives sense perdre. L’equip d’Alfons Garcia ocupa el setè lloc de la classificació amb 34 punts a 5 dels llocs de play-off i rebrà el Rubí.

Grup Primer de Segona Catalana: Calonge 0 Camprodon 2

El Calonge va ser derrotat a casa pel Camprodon (hi jugava l’ex-palamosí Xavi Molas) per zero gols a dos. L’equip calongí no perdia des de el passat 9 de novembre del 2013, quan va caure al camp del Sporting Vidrerenca per 3 a zero i sumava 4 victòries consecutives abans de patir aquesta derrota.

Tercera Catalana Grup 16: Aro CE 2 Sant Antoni 1

El Sant Antoni, va perdre al camp de l’Aro CE per 2-1.

Quarta Catalana (grup 29) Catalónia

Quarta Catalana (grup 30) Calonge B

Bàsquet Primera Catalana:

El sènior masculí del Club Esportiu Palamós va perdre de 14 punts a la pista del Circol Catòlic de Badalona (77-63). Al descans (37-33).

Futbol sala, Divisió d’Honor Catalana:

El Badia Palamós va patir ahir una golejada a la pista del Mallorca Futbol Sala (10-1). Aquest equip juga els seus partits a Barcelona al ser una mena de Penya o filial del Mallorca.

Campionat de Catalunya de cros curt:

El corredor de l’Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, va revalidar ahir diumenge a Sabadell el títol de campió de Catalunya de cros curt, que ja va aconseguir l’any passat. El club palamosí va obtenir el passaport per anar al Campionat d’Espanya de cros, que es disputarà el 2 i 3 de març a Oropesa del Mar, a Castelló, en acabar trecer classificat per clubs amb un punt d’aventatge sobre el Vilafranca.

No hay comentarios: