viernes, 23 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 DE MAIG DEL 2014

El Palamós va anunciar ahir que no ha ofert la renovació a Alfons Garcia malgrat la bona feina que ha fet aquest curs: “Busquem un altre tipus de perfil, que aporti aire fresc i permeti fer foc nou de cara al projecte 2014/15”, va anunciar el director esportiu, Joan Marmol. I és que en la mateixa compareixença, el president Joan Pau Pérez va destacar que la principal prioritat del club és “netejar la imatge d'aquest final de temporada”. “Utilitzarem fins a l'últim euro per pagar els futbolistes i l'objectiu és començar el curs que ve des de zero.”
Pel que fa a Alfons Garcia, es va mostrar orgullós i agraït d'haver dirigit el Palamós: “Em van donar una oportunitat quan no tenia experiència a tercera divisió, i crec que amb el meu equip hem fet un gran paper. A Palamós he viscut totes les situacions i no em sorprèn que no segueixi. He d'acceptar la decisió del club”, va apuntar Alfons Garcia, que ha format part del cos tècnic amb diversos entrenadors com Ramon Monràs, Jordi Condom, Bertu Fernández, Eduardo Vílchez i Jordi Guerrero. El ja extècnic no va descartar continuar entrenant el curs que ve.
El Palamós va explicar que té diversos noms sobre la taula però cap de decidit, i que la voluntat és que qui arribi a la banqueta mantingui els ajudants que tenia Alfons Garcia. Ara mateix, el club compta amb tres jugadors per al curs que ve –Bayona, Àlex Fernández i Guilana– i espera poder anunciar el tècnic la setmana vinent.
Assemblea el dia 29
El president va anunciar que el dia 29 de maig es farà una assemblea de socis a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. En aquesta trobada, es presentaran els comptes finals del curs 2013/14 i les xifres de cara a la temporada que ve. Tal com va remarcar Marmol, el curs vinent el Palamós s'haurà d'estrènyer el cinturó.

No hay comentarios: