viernes, 30 de mayo de 2014

COSES MEVES DIVENDRES 30 DE MAIG 2014

La junta directiva del Palamós Club de Futbol que presideix Joan Pau Pérez va anunciar ahir al vespre en el decurs d’una assemblea informativa de socis que tindrà un pressupost per a la temporada que ve de 127.000 euros, dels quals 90.000 aniran destinats a configurar la plantilla del primer equip. Aquest pressupost haura de ser aprovat per la junta ordinaria del club que és farà el proper mes de setembre.



La junta directiva va admetre un deute acumulat de 57 mil euros dels que 37.717 corresponen a la temporada que ara acaba i 20.00 més de l’anterior. El club doncs s’haurà d’estrènyer el cinturó i això es reflectirà en els pressupostos dels propers exercicis que seran a la baixa i amb una previsió de superàvit que servirà per eixugar el deute acumulat. Els carnets de soci per a la temporada 2014-2015 valdran 60 euros (Normal), 100 euros (VIP) i 250 euros (Protector).


Esportivament els socis presents a l’assemblea van manifestar a la junta el seu malestar per la no renovació del tècnic Alfons Garcia i per que la plantilla està perdent la majoria dels seus efectius. Ahir, per exemple, es va saber que el capità Narcís Pèlach ‘Chicho’ i el migcampista Ritxi Mercader marxen del club i s’incorporaran a la Unió Esportiva Figueres com ja hop va fer el golejador Javi Revert. També han anunciat que deixen el club el porter Martí Bartrina, el defensa Javi Morales, els migcampistes Raul Calvo i Toni Cunill (que estava cedit per l’UE Llagostera) i els davanters Pugui (que probablement és retira) i Sergi Arimany.

No hay comentarios: