domingo, 2 de septiembre de 2007

SANTBOIÀ 3 PALAMÓS 0 (1a JORNADA)

El Palamós debuta amb una derrota al camp del Santboià (3-0)

Un penal, a poc d'arribar al descans, van permetre al Santboià avançar-se en el marcador, en un partit molt igualat, pel que fà al joc, i sense ocasions de gol per part de tots dos equips. En el segon temps, els jugadors de Candido Viana no van saber remontar i van acabar encaixant dos gols mes i repetin el mateix rtesultat que en l'inici de la temporada pasada al camp del Balaguer (3-0).

Aquest penal assenyalat en contra del Palamós, a la recta final de la primera meitat, per unes suposades mans del central Xavi Giró, va fer que el Santboià s'avançes en el marcador. El penal, ha estat transformat per Francisco en el minut 40. Cap dels dois equips no han creat gaire perill a la primera part. La capacitat de reacció dels palamosins, la segona part, ha estat insuficient per remontar el partit. En el minut 24 de la segona part, David Pérez feia el 2-0 i en els instants finals, el Santboià ha sentenciat el partit amb un tercer gol marcat per Nesta.