miércoles, 12 de diciembre de 2007

El Palamós derrota el Castelldefels i suma la quarta victòria consecutiva a casa (2-0)

El Palamós de Jordi Condom va derrotar amb autoritat al Castellldefels i va sumar la quarta victòria consecutiva, a casa, després d`haver derrotat anteriorment a Igualada, Banyotes, Cassà. El Palamos es desplaçara aquest proper diumenge al camp de La Pobla de Mafumet, l’actual quart classificat, en un partit que ha estat programat per les dotze del migdia. El Palamós va viure una primera part comode i va marxar al descans amb un resultat completament favorable ja que guanyava per 2-0. El Palamós, va avançarse en el marcador amb un gol de Vichu, en el minut 16 de la primera part. Una centrada de Fran Jerez , des de la banda Ezquerra, va acabar amb un cop de cap del menut Vichu, que va sorprendre al porter visitant Pablo Doñate. Uns minuts abans el mateix Vichu i Fran Jerez, molt actius en aquest primer temps ja havien disposat d'un d’un parell de bones ocasions per marcar. El Castelldefels, amb el gol del Palamós es El Castelldefels va surtir en el segon temps disposat a escurçar diferències i ho va probar amb un xut innocent de Rua (min53) i un llençament de falta del mateix Rua en el minut 70. Abans d’aquesta acció una centrada de Vichu va ser rematada per Planagumà amb un cop de cap. En el minut 76 Carlos López va xutar alllunyant amb certes dificultats el porter visitant, que es va tornar a lluir a deu minuts del final refusant un extraordinari llençament de falta de Jaume Duran que feia uns instants havia substituit Giró. A la segona part el Castelldefels va exercir un domini esteril, tot i haver controlat el joc , sobretot en el centre del camp. En el temps afegit Toni Montero va salvar un remat de cap de Roberto.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 2 CASTELLDEFELS 0

(16a jornada de lliga del grup V de Tercera Divisió.
Dimecres 12 de desembre de 2007).

PALAMÓS CF: Toni Montero (6), Garagarza (6), Deu (7), Giro (6), Cornella (6), Carlos López (6), Planagumà (7), Diego (6), Petalla (6), Vichu (7) i Fran (7).

SUBSTITUCIONS
Jaume Duran (2) per Giró (79').
Marc Pujol (-) per Fran (84').

CASTELLDEFELS: Pablo Doñate (7), Siscu (5), Uri (5), Raül Capó (5), Jaume (5), May (5), Xavi Seco (5), Alberto (5), Cebri (5), Gilberto (5) i Rua (6).

Raül (5) per Jaume (46').
Unai (5) per Uri (75').

ARBITRE : Sánchez Barbas (x) de Sabadell.
TARGETES GROGUES
Déu, Vichu del Palamós / Cebri del Castelldefels.

GOLS
1-0: Vichu (16').
2-0: Dani Planaguma, (35').

INCIDENCIES :
Uns 100 espectadors. Tarda nit molt freda a Palamós. Va veure el partit, des de la tribuna del Nou Municipal l'ex-técnic del Palafugell i Premià, Francesc Cargol.