martes, 16 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 16 D'AGOST DE 2011



Anem tornant a la normalitat en plè agost. Tornen els classics (compte demà amb el Madrid), tornen els programes esportius que tant m'agraden i tornarà la lliga si els milionaris de la pilota ho permeten. Quins pebrots. Es cert que hi han casos molt puntuals de futbolistes que ho han passat malament per poder menjar, pagar el lloguer, el rebut de la llum o de l'aigua. Però em faig la següent reflexió (fa anys ho comentava amb un entrenador tant sensat i coherent com en "Dome" Torrent): Hi han futbolistes de Segona B (i fins i tot algun de Tercera) que estant cobrant fitxes de 3000, 4000, 5000 o 6000 euros mensuals. Paios, en alguns casos, amb molt poca formació i que es refien dels "atracaments" que van fent als insensats presidents del clubs (i que desprès lògicament no poden pagar). Jo conec persones amb dues i tres carreras universitaries que estant cobrant tres i quatre vegades menys i fins i tot alguns que estan a l'atur. He vist fitxes a Segona B de 20 o 25 milions anuals i això no es pot permetre. Que fixin un límit salarial per cada categoria i que s'acabi tot aquest "cachondeo". Uns cobraran el que pacten i els altres podran pagar (i si no desaparició fulminant del club). Oi que és fàcil?

Diumenge passat nou partit del Palamós i com molt encertadament titula en Xavi Oliver a la Web del club: "Victòria mínima però contundent: Palamós 1 - Vic 0". Novament bones sensacions, bon joc i magnífic resultat amb un Tercera. Bayona va aturar un penal (Ja n'havia aturat un altre amb el Sabadell). Guitart va fer el gol del Palamós (es confirma com un excel.lent golejador)i Barrera va tornar a fer un partidàs (va ser el jugador Top del partit). Que segueixi l'il.lusió. Aquest dissabte dia 20, a les 18:30 hores, es disputarà una nova edició del Trofeu Gaspar Matas amb l'UE Olot de Tercera Divisió. L'olot ja va ser el nostre rival a la final del torneig de l'Estany amb un empat a un final i victòria dels garrotxins en els penals. El Gaspar Matas s'ha de quedar a casa. A la fotografia de Sergi Cortés (que no s'en perd ni un aquesta pretemporada) es pot veure a Giró, Guitart (autor de l'únic gol amb el Vic)i David Cornellà a la sortida d'un corner.

I per acabar la frase del dia: "Els diners no donen la felicitat, però procuren una sensació semblant". Oscar Wilde (1854-1900). Dramaturg i novelista irlandés.

No hay comentarios: