miércoles, 30 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 30 DE NOVEMBRE DE 2011


JAVI REVERT, L'HOME GOL DEL PALAMÓS

Javi Revert Peris és actualment el màxim realitzador del Palamós amb nou gols i un dels golejadors mes destacats de la Primera Divisió Catalana, on només el supera Joaquín Solano del Montcada que n’ha marcat deu. Revert comença a respondre a les expectatives que havia despertat el seu fitxatge. De fet ha marcat en els últims 5 partits disputats. Revert ha marcat davant el Guíxols (2), Premià (1), Avià (1), Vilassar de Mar (1), Júnior (1), San Cristóbal (1) i Gramanet B (2). Revert diu que no es planteja la lluita pel pitxixi de la categoría: “no se qui és el màxim golejador del nostre grup ni quans gols porta. L’única cosa que m’importa és guanyar partits amb el Palamós i mirar de pujar”.

Javi Revert va arribar aquest estiu a Palamós, procedent del Llagostera. El jugador és va formar futbolisticament a la Salle Girona i als equips inferiors del Girona FC. A Girona, va jugar els dos anys de cadet i els tres de juvenil fins que va donar el salt al primer equip que aleshores jugava a Tercera Divisió. Aquella temporada , primer amb Joan Carrillo i desprès amb Javi Salamero a la banqueta de Montilivi, l’equip va assolir l’ascens a Segona B. Tot i això Revert no guarda un bon record d’aquella temporada: “vaig jugar molt poc a causa d’una lesió de llarga durada al genoll que em va tenir sis mesos de baixa”. El seu proper destí va ser el Cassà on de la mà de Robert Vilà va tenir protagonisme i continuitat i ja va destacar com a golejador amb dotze gols en cadascuna de les dos temporades que va jugar al Cassà. Aquelles dos bones campanyes li van servir per fer un salt qualitatiu en la seva trajectòria esportiva i fitxar pel Llagostera d’Oriol Alsina que buscava en ell un referent ofensiu. La temporada 2009-2010 l’equip llagosterenc va ser la revelació de la Tercera Divisió i Revert va acabar marcant vuit gols.

El seu pas per la Segona B de moment ha estat efímer. La temporada pasada va tastar per primera vegada la categoría amb el Santboià de Paco Clos, però els mals resultats de l’equip barceloní i l’interés demostrat per Oriol Alsina per recuperar-lo en el mercat d’hivern va ser claus pel seu retorn a Llagostera amb el que va assolir el títol de campió de Tercera i l’ascens a Segona B. Revert diu que guarda molt bon record del seu pas pel Llagostera i que el tracte amb Alsina sempre ha estat bó. El jugador recorda que: “aquest estiu em van dir que volien fer fixatges i que si em quedava disposaria de pocs minuts. Vaig decidir marxar i aceptar la proposta del Palamós”. Javi Revert, als seus 24 anys, s'ha convertit en l'home gol del Palamós.

LA CLASSIFICACIÓ DELS MÀXIMS GOLEJADORS DEL GRUP I DE PRIMERA CATALANA ÉS LA SEGÜENT:

JOAQUÍN SOLANO MOLINS (Montcada) 10
JAVI REVERT PERIS (Palamós) 9
RUBÉN MARTINEZ GIL (Guíxols) 8
DIEGO NOVO BRUÑA (Ripollet) 8

Avui fa 20 anys el Palamós es preparava per marxar a jugar al camp de l'UD Las Palmas. Juanjo Diaz presentaria aquest onze inicial Echebarría, Esteban, Juanjo, Guitart, Virgilio, Jordi, Orejuela, Frank, Tejero, Hidalgo i Julià.

No hay comentarios: