sábado, 7 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 7 DE JULIOL DE 2012


D'entrada continuo sent culer (i molt). De tota manera cal ser agraïts i dir "GRACIES ESPANYOL". La notícia del possible retorn del Palamós CF a Tercera divisió gracies a la plaça que deixarà lliure l'Espanyol B si finalment es confirma el seu ascens administratiu a Segona B (ja ha dipositat els calers per comprar una de les places que deixaran lliures els morosos) ha estat molt ben acollida tot i que el president Miquel Aguilar ha comentat que: "si es confirma serà una molt bona noticia per tots nosaltres, però no volem dir res al respecte fins que la federació ens ho comuniqui oficialment i això no crec que passi fins la setmana que vé". Prudència per damunt de tot i no cal tornar-se bojos en res. De fet si es confirma (que es confirmarà) serà un actiu més del club: la categoria de Tercera divisió. Un actiu comho son ser el Degà de Catalunya, la història del club amb sis temporades a Segona A, el magnífic estadi d'herba natural que tenim o la repercussió mediàtica del nostre club. I que consti que tot això son actius del propi club. Si us plau que ningú sel's faci seus. Ni ara ni mai. GRACIES !!!

El divendres a la nit vaig estar en contacte, personalment i per telèfon, amb diversos ex-directius (d'aquells que porten sang groga i blava) per intentar treure l'aigua clara de l'ascens administratiu del Palamós a Tercera. Conclusió final desprès de trucades, centenars de consultes a internet i altres vies de resoldre l'entrellat: "cal esperar el comunicat oficial de la RFEF i desprès de la FCF". Blanc i en ampolla LLET.



Més coses: El Palamós tindrà nou sponsor. Es tracta de l'auditori-saló de Congresos i Firas Mas Falet de Calonge (fotografia). Aquest serà un dels temas que el club exposarà als seus socis en una assemblea que es celebrara a finals d'aquest mes de juliol o durant els primers dies d'agost. L'assemblea també servirà per aprovar els números de la pasada temporada i aprovar el pressupost de la present.

Dijous a la nit no podia parar de riure quan escoltava que el sonat de Marcelo Bielsa havia anat a una comisaria de la Ertzainza a denunciar-se a ell mateix per haver agredit el responsable de les obres que s'estant fent a Santa Maria de Lezama. Quin paio mes dur (i mes sonat) aquest Bielsa. Pagaria per veure la cara de l'agent de l'Ertzainza que el va atendre.

I per acabar una reflexió. Segur que Jordi Alba serà un gran jugador pel Barça i ha estat la revelació de la Euro 2012, però per mi la premsa culer s'ha pasat tres pobles amb la repercussió del seu fixatge. De fet es un nano d'Hospitalet que ha estat a Can Barça de menut i ha jugat al Cornellà a Tercera. Com ell, en conec una pila. La diferència entre ell i la resta es que va tenir la sort que algun il.luminat del Valencià va tenir la genial idea de fitxar-lo. La resta de l'història ja la sabem. Des de l'arribada de Ronaldo, Romario o Ronaldinho que a un fixatge no se li donava tanta bola. S'han passat trenta pobles.

Apa siau i fins dilluns. Demà descansem com bons cristians.




No hay comentarios: