domingo, 9 de diciembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 9 DE DESEMBRE DE 2012

El Palamós perd amb l'Europa (1-3) i continua sense guanyar a casa

El Palamós Club de Futbol ha perdut davant l’Europa (1-3) i segueix sense conèixer la victòria a casa. Els palamosins, que s'han avançat amb un gol de Biri, han acabat perdent el partit amb una gran actuació del davanter de l'Europa Óscar Muñoz que ha signat dos dels tres gols del seu equip. El Palamós continua fora dels llocs de descens, però a només un punt del penúltim classificat.
La primera part ha finalitzat amb empat a zero. L’Europa és qui ha dominat el joc davant un Palamós que no ha estat capaç de reaccionar fins als últims instants de la primera meitat. Els palamosins ho han provat tímidament amb xuts llunyans, però l’aproximació més clara ha arribat al minut 41 amb un xut de Biri aprofitant una magnífica assistència d’Iván Díaz, que el porter Rafa Leva ha enviat a córner. I en l’acció del córner, Cano, dins l’àrea petita ha pogut avançar el seu equip en el marcador, però la rematada li ha sortit desviada. Per part visitant, l’Europa ha gaudit de quatre ocasions, la més clara al minut 44, una rematada d’Àlex Cano que Raúl Calvo ha salvat a la mateixa línia de gol.

La segona meitat ha començat de la millor manera possible pels interessos dels palamosins. El nou fitxatge, Biri, ha aconseguit el seu primer gol amb la samarreta del Palamós després de pisparli la pilota a un defensa visitant i batre tot sol el porter Rafa Leva. L’alegria ha durat ben poc. Gairebé nou minuts després, Venzal ha perdut la pilota davant d’Óscar Muñoz i el davanter ha aconseguit l’empat. I cinc minuts mes tard, en el 19, Guzmán ha rebut la pilota dins l’àrea palamosina i ha fusellat Bayona amb un xut sec i col.locat. Pocs minuts després, ha arribat el tercer gol de l’Europa. Un potent xut des de més de trenta metres d’Óscar Muñoz que el porter palamosí no ha pogut evitar i que ha estat la sentència definitiva i una nova derrota dels palamosins que només han estat capaços de sumar 3 dels 24 punts que s'han posat en joc aquesta temporada en el Nou Municipal de Palamós.

El Palamós Club de Futbol ha anunciat la baixa del davanter Rubén Martínez 'Peque', que ha decidit tornar al Guíxols. També cal destacar el debut de Joan Pons i el retorn de Jaume Duran. El migcampista Joan Pons va jugar el seus primers minuts amb la samarreta del Palamós. Pons ha entrat en el minut 66 de partit en substitució del palamosí Ritxi Mercader. Jaume Duran, per la seva part, va tornar als terrenys de joc gairebé un any després de la seva greu lesió al genoll. Jaume Duran no jugava des del darrer partit del Palamós l'any 2011 que va disputar a casa amb el Mollet i que va perdre pel mateix resultat que ahir davant l'Europa (1-3). El proper partit serà dissabte vinent al camp de la UE Rapitenca (16:30 hores).

PALAMÓS 1 EUROPA 3

Palamós CF : Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Batanero (Jaume Duran, 75’), Ritxi Mercader (Joan Pons, 66’), Biri, Iván Díaz (Gálvez, 81’) i Javi Revert

CE Europa: Rafa Leva, Aitor Torres, Víctor Duran, Cano, León, Valderas, Javi Lara, Guzmán (Rovira, 89’), Camacho, Diego (Delmàs, 75’) i Óscar Muñoz (Epitié, 79’)

Àrbitre: Roger Sales Font. Delegació de l’Anoia.

Targetes grogues: Iván Díaz del Palamós / Javi Lara, Aitor Torres, Cano i Valderas de l’Europa.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Biri, minut 50. 1-1: Óscar Muñoz, minut 59. 1-2: Guzmán, minut 64. 1-3: Óscar Muñoz, minut 67.

Espectadors: 200 espectadors.