miércoles, 8 de agosto de 2007

EL PALAMÓS FITXA MARC TEIXIDOR (FARNERS)

EL COS TÈCNIC 2007-2008 JA TE COMPLETA LA PLANTILLA
El Palamós Club de Futbol tindrà finalment 20 fitxes aquesta temporada, després de la incorporació d'un nou jugador sots-23. Es tracta de Marc Teixidor, un pivot ofensiu, que ja havia estat a prova en el club la temporada passada..En aquell moment es va decidir no incorporar-lo i Teixidor va acabar jugant la pasda temporada al Farners. El nou jugador palamosí té 21 anys i en les últimes setmanes havia estat fent la pretemporada amb el Palafrugell. Teixidor, fill del qui va ser president del Girona, Carles Teixidor, s'ha format als equips inferiors del Vilobí i la Damm.
El jugador ja està a les ordres de l'entrenador, Cándido Viana.
El tècnic no podrà comptar fins al mes que ve amb el defensa Gorka Garagarza, que encara no està recuperat d'una fissura a la tíbia que es va fer la passada campanya i que l’obliga a entrenar-se a un ritme inferior que la resta dels seus companys.
En l'entrenament de dimarts, a més, Fran Jerez es va fer un esguinç de turmell, de grau dos, que el tindrà de baixa, com a minim, dos setmanes. Aquests dos contratemps han accelerat el fitxatge de Teixidó.
D'altra banda, el Palamós Club de Futbol va informar ahir que el Trofeu Gaspar Matas, que l'ha d'enfrontar al Girona, es jugaria finalment el diumenge 19 d'agost. Inicialment, s'havia programat pel dia 18 però en aquesta jornada el Nou Estadi acollirà la semifinal de la Copa de Catalunya entre l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona. No obstant, ahir el Girona va informar que el seu entrenador, Raül Agné, tenia previst donar descans als seus jugadors el dia 19 i que, per tant, no veia bé haver de jugar a Palamós. Els dos clubs estan mantenint contactes per intentar que el Gaspar Matas es pugui jugar en aquesta data.
El Palamós ha fixat un preu únic de sis euros per a les entrades del Trofeu Vila de Palamós, que l’enfrontarà aquest dissabte a la Fundació Esportiva Figueres, a partir de les nou del vespre

No hay comentarios: