martes, 18 de septiembre de 2007

EL BLOG DEL FUTBOL GIRONÍ


Us voldria recomenar un blog sobre futbol gironí que fa un company del Diari de Girona, Marc Brugués, al que no tinc el plaer de coneixer però si que us puc dir que esta força bé i el mes important actualitzat. perque us feu una idea us he penjat l'article que va publicar aquest blog de futbol gironí sobre el Palamós CF, el passat dia 8 de setembre. La foto correspon a l'equip que va presentar el Palamós en el seu negatiu debut al camp del Santboià.
Foto: perso.wanadoo.es/palamoscf/index




Cándido Viana és l'encarregat de dirigir el Palamós més ambiciós de les darreres temporades i que, per què no, està cridat a lluitar per la quarta plaça que dóna dret a disputar els play-offs d'ascens. Sant Andreu, Reus i Barça B semblen tenir les tres primeres assegurades. El pressupost de 343.000 euros ha permès contractar jugadors de nivell i que poden marcar diferències a la categoria com Planagumà (Girona), Duran (Peralada) o Vichu (Imperial Promesas). Cándido, exjugador del club a Segona A, va dirigir el Prat la temporada passada i, malgrat no poder evitar el descens, les sensacions van ser bones. En l'últim any de David Ferragut a la presidència, el Palamós vol fer un altre pas per tornar a ser l'equip d'anys enrere. Qui no recorda els Vílchez, Javi García, Frank, Àlex Fernández, Puches i companyia? Pas a pas i després de l'era Pitterman, el Palamós recupera la normalitat institucional. La Segona B però, queda molt lluny encara.

Per a aquest nou exercici, el Palamós ha mantingut bona part del bloc de la temporada passada amb Raül Agné a la banqueta. La plantilla continua essent curta però de superior qualitat. A la porteria tot continua amb Bayona com a teòric titular i Montero donant-li molta guerra. En defensa han canviat poques coses. Es mantenen Giró, Elies, Gallardo i Déu. Han marxat Villa i Pitu Ventura i només ha arribat Garagarza, que arrossega una llarga lesió, per la qual cosa la rereguarda palamosina va una mica curta d'efectius i Cándido patirà quan hi hagi lesions o sancions. Fran Jerez (un jugador per explotar encara) i un Jaume Duran amb una nova oportunitat de reivindicar-se, completen una mitja de luxe.

El mig del camp ha perdut el referent de l'any passat, Matamala. La seva marxa s'ha vist pal·liada amb l'arribada del seu "hereu i deixeble", David Cornellà, que després d'un any al Barça torna a la província. Cornellà va aprendre molt de Matamala fa dues temporades al Girona i ara té la missió de fer-lo oblidar. L'argentí Diego (Peralada) haurà de lluitar per fer-se un lloc a l'onze titular amb el veterà Carmelo. Santi Celaya i Vichu, si estan bé físicament, semblen titulars indiscutibles, però els joves Álvaro, Pujol i Gámez empenyen amb força.


L'atac palamosí només té un nom: Dani Planagumà. L'olotí és l'encarregat de fer oblidar l'ídol local, Casagran, i té molts números per aconseguir-ho. Plana formarà parella atacant amb el jove López, que està davant de la temporada de la seva confirmació. Marc Teixidor (foto) esperarà les seves oportunitats.

No hay comentarios: