viernes, 21 de septiembre de 2007

ELOI FONTANELLA, EL CRACK DEL SANT ANDREU



Article publicat a la WEB oficial de la UE Sant Andreu per:

Autor: Gabriel Pérez
miércoles, 19 septiembre de 2007





Eloi Fontanella ja somriu al Sant Andreu. El davanter, que va ser peça bàsica de la golejada del passat diumenge davant el Reus Deportiu, s’està consolidant a l’onze titular del conjunt quatribarrat i és, ara mateix, el màxim anotador de l’equip amb tres gols en tres partits, xifra que espera poder augmentar en breu.

El davanter català arribava al Narcís Sala amb l’aval d’una àmplia trajectòria en categories superiors a equips com Figueres o Alicante, amb el que va jugar la promoció d’ascens la passada temporada. Això el situava com un dels homes cridats a ser claus en els plans del tècnic Natxo González.

Durant la pretemporada, i malgrat tenir molts minuts, no es va mostrar gaire encertat de cara a porta. Potser per això, va començar el primer partit de lliga a la banqueta. Al triomf davant el Vilanova, només va poder gaudir d’uns minuts. Tot canviaria la setmana següent.

A Banyoles, Natxo González va decidir donar-li la seva confiança i el va situar de titular juntament amb Lezaun a la punta d’atac. El davanter va respondre a la perfecció a aquesta aposta del tècnic i va completar un gran partit, amb gol inclòs després de rematar de cap una gran centrada de Lanzarote.

Davant el Reus, novament Eloi tenia el premi de la titularitat i el seu rendiment va ser de luxe: dos gols i dues assistències de gol. Millor, impossible. Primer, va culminar amb tota la seva qualitat i amb un col·locat cop de cap una gran jugada d’estratègia trenada pels seus companys. El porter Pociello ni tan sols es va moure perquè sabia que aturar la rematada era impossible.

A la següent jugada, va actuar com el perfecte davanter. La gran jugada entre Luso i Lanzarote la va aprofitar tot sol al segon pal per marcar el 2-0. A la segona meitat, va continuar la seva gran actuació amb una magnifica passada amb el cap perquè Luso fes el 3-0 i amb una acció de lluita per recuperar una pilota, plantar-se sol davant Pociello i demostrar ser generós ja que, en comptes d’intentar culminar el ‘hat trick’ va decidir regalar el gol fet al seu company Lezaun, que havia estat clau en el robatori de l’esfèric al defensa reusenc.

Eloi ha agafat la forma i, el que és més important per un davanter, l’olfacte golejador. El jugador quatribarrat espera continuar la ratxa diumenge vinent en un camp mític del futbol català com és el Nou Estadi de Palamós.

No hay comentarios: