domingo, 23 de septiembre de 2007

EL PALAMOS PERD AMB EL SANT ANDREU (0-3) I EL DAVANTER GIRONÍ ELOI FONTANELLA MARCA DOS GOLS

El Palamós ha perdut amb el Sant Andreu per 0-3 en un partit completament dominat pel conjunt barceloní, al llarg dels noranta minuts. El davanter gironí del Sant Andreu Eloi Fontanella, el mes destacat del seu equip, va deixar el partit sentenciat amb dos gols en els minuts 24 de la primera part i 10 de la segona. Piera en el minut 76 va fer el 0-3 definitiu. El Palamós s'ha trobat amb un Sant Andreu que s'ha mostrat molt superior. Els primers minuts han estat d'igualtat entre els dos equips, però s'han acabat quan els visitants han marcat el primer gol (Eloi Fontanella min 24) en una errada de marcatge de la defensa palamosina, desprès del llençament d'una falta. A partir d'aquest moment el Sant Andreu ha jugat a plaer davant un Palamós que s'ha mostrat inofensiu i sense poder de reacció. El mateix Eloi Fontanella ha marcat el segon gol (el cinquè que marca en quatre jornades) en el minut 55 i Piera, ha sentenciat el partit en el 76. El Palamós es ara setzè amb 3 punts i la próxima jornada visitarà el Nou Sardenyà per jugar amb l'Europa.