domingo, 16 de septiembre de 2007

El Palamós guanya al camp del Manlleu (0-2)

A l'imatge Vichu, autor del primer gol, amb Garagarza el dia de la seva presentació.

Primera victòria del Palamós al camp del Manlleu (0-2)

El Palamós ha guanyat per 0-2 al camp del Manlleu i ha sumat els primers punts de la temporada. L'Equip de Candido Viana és va avançar amb un gol de Vichu (min 3) i un altre de Planagumà en el minut 31 de la segona part.
El Palamós ha tingut en tot moment el partit controlat i ha amb aquests tres primers punts deixa la zona de descens de la classificació.

El Palamós ha presentat a Toni Montero com a porter titular i el debut del davanter Javier Arce "Vichu" com a principals novetats a l'onze inicial que ha fet jugar Candido Viana al camp del Manlleu. Només començar el partit, Vichu, inedit fins ara a causa d'una lesió, ha rematat amb el cap el 0-1. El Manlleu ha tingut mes possesió de la pilota però sense cap mena d'efectivitat. El bon treball defensiu i la seriositat amb la que ha jugat l'equip de Candido han estat claus perquè els palamosins mantinguessin el marcador al seu favor. En el minut 31 de la segona part, una excel.lent pasada de Carmelo, va ser rematada per Dani Planagumà, convertint el 0-2. En aquesta segona part, l'àrbitre del partit, Díaz Rubio, va expulsar al tècnic palamosí Candido Viana per protestar un possible penal sobre Vichu, el jugador palamosí més destacat.

Palamós CF: Toni Montero, Celaya, Déu, Giró, Gallardo, Carmelo, Marc Pujol (Carlos López min 78), Diego Romero, Vichu, Fran i Planagumà.