lunes, 17 de septiembre de 2007

LA WEB DEL PALAMÓS CF ESTARÀ UNS DIES INACTIVA




Welcome to palamoscf.com

la WEB oficial del Palamós CF estarà uns dies inactiva, segons ha informat avui el seu responsable, Xavi Oliver. El domini de la plana WEB ha caducat i ara el club esta realitzant les oportunes gestions per renovar-lo i tornar a posar la WEB al servei de tots els internautes que massivament segueixen aquesta plana, amb gairebé 40.000 visites. si ara accediu a la adreça www.palamoscf.com us sorirà l'imatge de la noia que hem posat adalt (que per cert no esta gens malament) i altres continguts que no tenen res a veure amb el que busquen els internautes interessats en l'actualitat del Palamós CF.

Cal felicitar el responsable de la WEB del Palamós CF, per la seva constant actualització i per ser una font important d'informació per tots els socis, seguidors i aficionats del club Degà de Catalunya. Una bona prova de la bona marxa d'aquesta WEB son les prop de 40.000 visites que ha rebut fins ara.
Felicitats xavi i endavant !!!


PD: una proposta interessant seria la de poder donar-li el domini .cat. tot i que el responsable de la WEB del Palamós CF, ja ens ha comentat que s'intentarà, però que per problemes tècnics serà complicat. El més important ara es tornar-la a l'activitat el mes aviat possible.

No hay comentarios: