viernes, 28 de septiembre de 2007

RECORDEU XAVI MOLAS?





Xavi Molas lidera el Roquetas (publicat per Marc Brugués al blog del futbol gironí). L'adreça d'aquest blog es www.futbolgironi.blogspot.com


Tothom es va sorprendre quan, a pocs dies per a linici de la competició a Segona B, l'Ontinyent va decidir prescindir de Xavi Molas. El de Camprodon havia arribat a Ontinyent procedent de l'Oriola, on havia estat un dels artífex de l'ascens a la categoria de bronze. La temporada passada però, els múltiples fitxatges, tant a l'estiu com a l'hivern, i l'arribada de Robert Fernández el van condemnar a l'ostracisme i es va veure obligat a deixar l'equip groc. L'Ontinyent li va oferir l'oportunitat de continuar jugant a Segona B però l'exjugador del Palamós finalment jugarà al Roquetas, de la Tercera andalusa.


Xavi Molas es va formar al FC Barcelona d'on va passar al Palamós. Al club baixempordanès va oferir els seus millors moments de futbol, amb Dimitry Pitterman de mecenes. Els aficionats del seu poble viatjaven en algunes ocasions per veure'l en acció al Nou Estadi. Molas va decidir acompanyar una temporada Quique Yagüe al Lorca per després tornar a l'últim Palamós de Segona B amb Domènec Torrent a la banqueta. La temporada següent Pitterman se'l va endur a Vitòria per jugar amb el filial de l'Alabès. El ripollès va decidir deslligar-se de Pitterman i iniciar carrera sense el rus i va incorporar-se al Motril andalús. Quique Yagüe el va reclamar a l'Oriola per intentar el desitjat ascens a Segona B.

Aquesta temporada, doncs, Xavi Molas torna a Tercera en un Roquetas potentíssim. Ja poden resar Reus, Barça B i Sant Andreu perquè no els toqui l'equip andalús als play-off d'ascens. El Roquetas ha guanyat els cinc primers partis de lliga i Xavi Molas és pitxitxi de la categoria amb 4 gols juntament amb l'ex del Reus i Sant Andreu, Marcos Novo (Loja). Molas comparteix vestidor amb gent amb experiència a Primera com el lateral ex del Racing de Santader, Iñaki Bollaín (Granada). A la porteria hi ha Toni Bernal, un exSegona A amb el Ciutat de Múrcia i Lorca amb experiència a l'Udinese italià. A l'equip destaquen també Abel Moreno (exEspanyol B) i Esteban Navarro, un migcampista clàssic de Segona A amb l'Almeria que va pujar l'any passat amb el Còrdova. L'últim vell conegut és Gabriel Mendy, l'extrem senegalès que va arribar el gener passat al Miapuesta Figueres cedit per l'Almeria B.

Fotos: www.lapreferente.com, perso.wanadoo.es/palamoscf, www.deia.com


a 10:36 0 comentaris

No hay comentarios: