sábado, 27 de octubre de 2007

José Antonio Garcia Escribano, actual entrenador del CD Blanes, va jugar dos temporades en el Palamós CF



L'actual entrenador del CD Blanes, José Antonio Garcia Escribano, va jugar dos temporades al Palamós. Va arribar la campanya 86-87 amb Waldo Ramos. Garcia Escribano venia procedent del Vilafranca, tot i que havia destacat a Segona B en el CE l'Hospitalet. Jo sempre he dit que l'arribada d'un jugador com Garcia Escribano i un tècnic amb l'idiosincrasia de Waldo Ramos van canviar l'història del Palamós C.F. Potser sense aquells dos fixatges el Palamós mai hauria assolit la segona A, ni ara seria un dels clubs mes respectats i admirats de Tercera divisió. Curiosament Garcia Escibano va participar, com a jugador, en l'única victòria que ha aconseguit el Palamós al camp del Blanes en les seves dues úniques visites. La victòria va ser per 0-2 a tercera, ara fa vint anys, mentre que la temporada pasada, el palamós va perdre per 1-0. Garcia Escibano va pujar amb el Palamós a Tecera i desprès a Segona B. Al final de la temporada de Tecera no va voler continuar i va acomiadar-se com ho vam fer altres jugadors mítics d'aquella época com Bernardino Garrido o José Antonio Garcia Contreras. Precisament ara fa 20 anys un grup de persones que ens dedicavem a fer informació sobre el Palamós CF vam fer-lis un mena de sopar homenatge a tots tres jugadors en un restaurant de Sant Antoni de Calonge. Entre els assistents a aquell sopar, a banda dels tres futbolistes, (crec recordar que ens van cuinar un xai al forn), hi eren Francesc Sánchez i Carcasses, Lluís Frou, Joan Muñoz i l'autor d'aquest blog. Ha plogut molt des de aleshores.
Uns dies mes tard Ràdio Palamós va organitzar la festa d'homenatge per l'ascens a Tercera, a l'Hotel Marina (en Pere del Marina es un gran palamosí i sempre col.lobora en gairebè tot el que fa referència al Palamós CF. D'altres critiquen i desprès no col.laboren en gairebè res. Que n'aprenguin que diria aquell).

PD: A la foto en Garcia Escribano, al centre, a la seva dreta Waldo Ramos i a l'esquerra un jovenet Albert Martavera, que tot just començava en el món de la Ràdio. Uns anys desprès va presentar, durant forces temporades, a Ràdio Costa Brava, el programa "a ratlla de gol". Quins temps... Per aquell programa també hi han passat personatges tant coneguts com Jordi Sunyer (presentador del futbolcat de TV3), Josep Soldado (peridodista d'esports de la Sexta), Jaume Mulllor (presentador del programa "tu diras de Rac 1) Francesc Canet (que ha estat diputat al congrés per ERC) Josep Maria Puig ( periodista d'esports de TV3) o Eva Geronés (periodista d'informatius de Tv3). un dels directors de l'emissora va ser Josep Puigbó (molt conegut pels informatius i diversos programes que ha fet a Tv3. Actualment presenta un programa a TV8 que es diu: "amics, coneguts i saludats"

Per cert el proper partit que jugarà el Palamós CF serà el dijous dia 1 de de novembre, diada de tots sants, a les dotze del migdia contra el Mataró al Nou Estadi Muncipal.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ara ja podeu fer comentaris sobre les noticies, gràcies a un lector del blog (Pere Collell), que m'ha avisa't sobre aquest fet.

Pere Subirana.

Jaume Soler Albertí dijo...

Gran blog, sí senyor. Segueix així Pere, desde la distància puc anar seguir tot el què passa al nostre Palamós.

Jaume

Jaume Soler Albertí dijo...

Per cert, gran foto!