viernes, 30 de noviembre de 2007

EL CAP DE SETMANA ESPORTIU A PALAMÓS


A L'IMATGE, L'AUTOR D'AQUEST BLOG LI VA DESITJAR SORT AL DEFENSA DE L'ESPANYOL, JAVI CHICA PER AQUESTA TEMPORADA... LI VAIG DESITJAR SORT, MENYS EN DOS PARTITS, EN EL DE DEMÀ A L'ESTADI OLÍMPIC LLUIS COMPANYS I EN EL DE LA SEGONA VOLTA AL CAMP NOU. ENDEVINEU EL PERQUE?

EL CAP DE SETMANA ESPORTIU

Les baixes dels defenses Albert Déu i José Luís Gallardo i la del mig Carmelo Alejo, per sanció més la de Santi Celaya, per lesió deixa el Palamós amb els jugadors justos per jugar diumenge al camp del Reus. L’entrenador del Palamós, Candido Viana, sancionat amb dos partits, tampoc podra dirigir el seu equip des de la banqueta.

El defensa Albert Déu i el migcampista Carmelo Alejo es perdran els primers minuts de la temporada, a causa d’aquesta sanció ja que eren els dos únics components de la plantilla que havien jugat tots els minuts de la competició. El veterà defensa central José Luis Gallardo es perdrà el partit per la targeta vermella que va veure contra el Banyoles i juntament amb l’altre central Giró continuarà a una tageta d’una nova sanció per acumulació d’amonestacions.

A banda de les sancions de Déu, Carmelo i Gallardo, el tècnic Candido Viana tampoc podrà comptar amb Celaya lesionat, però recupera Marc teixidor. Les quatre baixes palamosines deixen l’equip gairebé amb els justos pel desplaçament a Reus. El propi Candido Viana tindrà que dirigir l’equip des de la tribuna, a causa de la sanció de dos partits que li ha imposat el comité de competició.

Del partit Reus - Palamós, hi trobem sis precedents a Tercera Divisió (tres victòries, un empat i dues derrotes) i un altre precedent a Segona Divisió B, amb victòria palamosina per 0-3. L'any passat el desplaçament del Palamós a Reus va acabar amb empat a zero. El Reus – Palamós es jugarà a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, començarà el programa de Ràdio Palamós, que inclou la transmissió en directe del partit.

A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós rebrà demà disabte, a partir de les cinc de la tarda en el Nou Municipal la visita del Quart. En aquest mateix grup de Segona Regional, El Sant Antoni jugarà demà dissabte al camp del Guíxols B, mentre el Calonge rebrà la visita de l’Arbucies.

Pel que fa al futbol de base de la Fundació Esportiva Palamós: Demà dissabte l’aleví B jugarà al camp de l’Empordanet, a partir de les quatre de la tarda, mentre que l’Aleví A rebrà, demà a partir de les 10 del matí el Palafrugell als camps de la zona Esportiva Josep Massot i Sais.

Passem al bàsquet per dir que el Carnisseries Arnall, el sènior masculí A del Club Esportiu Palamós, te aquest cap de setmana un doble compromís. Demà dissabte, a partir de dos quarts de sis, jugarà a la pista del Santa Eugenia, mentre que diumenge a les dotze del migdia rebrà en el pavelló municipal d’esports de Palamós, al Club Bàsquet Fontajau. Dos compromisos en els que l’equip palamosí defensarà el liderat de la categoria després d’haver sumat 9 victòries en 9 partits.

Finalment comentar que en futbol de sala, a la categoria cadet, el Palamós rebrà demà dissabte a dos quarts d’una del migdia en el pavelló municipal d’esports de Palamós al Premià.

No hay comentarios: