jueves, 29 de noviembre de 2007

ALBERT DÉU, CARMELO ALEJO, JOSÉ GALLARDO I L'ENTRENADOR CANDIDO VIANA SANCIONATS



el Comité de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha sancionat amb un partit de suspensió els jugadors del Palamos Gallardo, Carmelo i Deu. Per la seva banda, l’entrenador candido Viana ha estat suspés amb dos partits. El Palamós presentara alegacions al comité d’apelació per intentar rebaixar la sanció de dos partits que li ha estat imposada al seu tècnic.


El defensa Albert Déu i el migcampista Carmelo Alejo es perdran els primers minuts de la temporada, a causa d’aquesta sanció ja que eren els dos únic components de la plantilla que havien jugat tots els minuts de la competició. Déu, s’ha mostrat contrariat per la sanció, tot i que ja veia complicat que el comité tingués en comprte les alegacions que ahir va presentar el club.

Segons el Director Esportiu del Palamós, Jordi Condom, l’àrbitre del derbi contra el Banyoles, Duran Peidró, va exagerar clarament en la redacció de l’acta del partit, i avui es mostrava especialment crític amb l’estament arbitral.

Les baixes de Déu, Carmelo i Gallardo obligarà al tècnic Candido Viana a quedar-se amb 16 jugadors justos pel desplaçamant d’aquest proper diumenge al camp del Reus.

No hay comentarios: