jueves, 29 de noviembre de 2007

DAVID CORNELLÀ CONVOCAT PER LA SELECCIÓ CATALANA PER JUGAR LA COPA DE LES REGIONS DE LA UEFA


El migcampista del Palamós David Cornellà ha estat definitivament convocat per la selecció catalana amateur que dirigeix, Roberto Elvira per partcipar a la primera fase de la Copa de les Regions de la UEFA que és jugarà del 6 al 9 de desembre a Navarra.

David Cornellà, que ja ha participat en diversos entrenaments aquesta mateixa temporada i va jugar la competició, ara fa dos anys, diu que te espera guanyar la fase naccional per representar a Espanya en la fase europea d’aquesta copa de les regions de la UEFA.
La selecció catalana amateur jugarà enfront Canaries i Galicia del 6 al 9 de desembre a Navarra. El guanyador d’aquesta fase s’enfrontarà a una altre combinat autonomic a doble partit. A causa d’aquesta convocatoria, Cornellà es perdrà el partit del proper dia 9 de desembre enfront el Cassà.


SELECCIONS | 29/11/2007
LLISTA OFICIAL VI COPA DE LES REGIONS UEFA
Roberto Elvira convoca per la VI Copa de les Regions UEFA als mateixos 18 jugadors que ahir van empatar (2-2) al camp de L'Hospitalet. El CE. Manresa, amb 5 jugadors, és l'equip que més futbolistes aporta. Ismael Camps i Aleix Vall són els dos únics jugadors que van disputar la final estatal al 2006 a Barakaldo (Euskadi).



Roberto Elvira, seleccionador català amateur, ha donat avui la llista de convocats per disputar del 6 al 9 de desembre de 2007 la primera fase de la VI Copa de les Regions UEFA. El seleccionador català ha convocat als mateixos 18 jugadors que ahir van empatar 2-2 al camp de L'Hospitalet. El Manresa, amb 5 jugadors, és l'equip que més futbolistes aporta, mentre que Ismael Camps i Aleix Vall són els dos únics jugadors que ja van estar presents a la final estatal que Catalunya va jugar al 2006 contra Euskadi a Barakaldo.

Les claus d'aquesta relació dels jugadors les explica el propi tècnic: "Hem seleccionat als jugadors en base al seu rendiment en el que portem de temporada, la seva actuació en aquests partits de preparació i, òbviament, les seves característiques. Hem triat als futbolistes que creiem millor podrien dur a terme la idea d'equip que busquem, que no és altra que la de construir un conjunt sòlid i amb qualitat, que permeti organitzar el joc des del mig del camp i que a la vegada asseguri la definició".


La llista de jugadors convocats es la següent:

JOSE A. MORENO CAMACHO
CE. MANRESA

ISMAEL CAMPS ANTUNEZ
CE. MANRESA

SERGI SOLER FERRER
CE. MANRESA

ANTONIO LOBO LOBO
CE. MANRESA

JOSEP Mª SOLER GUERRA
CE. MANRESA

ANTONIO TEIXEIRA MUÑOZ
AE. PRAT

MIGUEL RUBIO FRANCO
AE. PRAT

ALEIX VALL SOLER
CF. VILANOVA GELTRÚ

GERARD BOIRA SOLANS
CF. VILANOVA GELTRÚ

ANTONIO P. OYONO BENDJE
UE. CASTELLDEFELS

GILBERTO BRAZ DE OLIVEIRA
UE. CASTELLDEFELS

DAVID CORNELLA SAIS
CF. PALAMOS

SERGI DURAN AMADOR
CF. REUS DEP.

ARMENGOL GRAUS MITJANS
CF. REUS DEP.

MIGUEL MOLIST SOLVANS
CF. RICOH PREMIA

FERNANDO RECIO COMI
CF. AMPOSTA

DAVID BARALDES ESCUDE
CF. IGUALADA

MARCOS JIMENEZ E. MARTIN
UE. SANT ANDREU

No hay comentarios: